bende rx570 oc 8gb versiyon var. 1920x1080, 75hz + radeon ayarlarından otomatik hız aşırtma modu açınca (1370mhz) 78fps falan alıyorum.Gta 5 bu ayarlarda bu degerler nasil. Oyun ayarlarini atiyorum simdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayarlar bu şekilde
kimGTA 5 oynuyorsan ekle oynariz benim hesabım eskiden vardı ama PC de hic oynamadim heist falan yapariz
bende rx570 oc 8gb versiyon var. 1920x1080, 75hz + radeon ayarlarından otomatik hız aşırtma modu açınca (1370mhz) 78fps falan alıyorum.
MSI AfterburnerKonu dışı ama rica etsem fps değerleri için hangi programı kullandığını yazabilir misin?
ya geçen gün cs oynarken arkada afterburner ve o fps sayacı vb. açıktı. yanlışlıkla güvenli şekilde aç dedim bir daha da oyundayken afterburner vb. bişey açılmadı. nasıl düzelticem bunu.MSI Afterburner
Değerler gayet normal, iyi bile. MSAA yı 2x veya 4x yapsan yeter, hem daha çok fps alırsınGta 5 bu ayarlarda bu degerler nasil. Oyun ayarlarini atiyorum simdi
ayarlar bu şekilde
Silip tekrar yükle bende bilmiyorumya geçen gün cs oynarken arkada afterburner ve o fps sayacı vb. açıktı. yanlışlıkla güvenli şekilde aç dedim bir daha da oyundayken afterburner vb. bişey açılmadı. nasıl düzelticem bunu.
60 hz de 1080 en yuksek ayarlarda 60fps ustu gayet iyi degerdir reis daha newGta 5 bu ayarlarda bu degerler nasil. Oyun ayarlarini atiyorum simdi
ayarlar bu şekilde