mustafak0
80+ Bronze
Dahası
DA SİSTEM 3 eline ulaşmış heraldesistem özelliklerin ne
Ben rx5600xt ile 90-100 arası alıyorum. Sıkıntı yok galiba.Gta 5 bu ayarlarda bu degerler nasil. Oyun ayarlarini atiyorum simdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayarlar bu şekilde
vsync kapat bıde advance grafık ne detaydaGta 5 bu ayarlarda bu degerler nasil. Oyun ayarlarini atiyorum simdi
ayarlar bu şekilde
r5 3600 gtx1600s 8x2 3200mhz ramsistem özelliklerin ne
advanced full kapalı v-sync kapatınca menüde kasmalar oluyorvsync kapat bıde advance grafık ne detayda
da-sistem3 ün ilk hali iştesistem özelliklerin ne
2 gün oldu geleliDA SİSTEM 3 eline ulaşmış heralde
vsync acarsan monıtorun kac hz ıse ona sabıtler 60hz ıse 60fps 75hz 75fps yıne sen bılırsın ona gore yorumlaayalım advande komple bı fulle ultra ayarda ne kadar alıyoradvanced full kapalı v-sync kapatınca menüde kasmalar oluyor
Extended shadows distance açılmıyor onun dışında frame scaling mode 2/1 (x2.000)e kadar açılıyor bu ayarlar ne ki?vsync acarsan monıtorun kac hz ıse ona sabıtler 60hz ıse 60fps 75hz 75fps yıne sen bılırsın ona gore yorumlaayalım advande komple bı fulle ultra ayarda ne kadar alıyor
Konu dışı ama rica etsem fps değerleri için hangi programı kullandığını yazabilir misin?Gta 5 bu ayarlarda bu degerler nasil. Oyun ayarlarini atiyorum simdi
ayarlar bu şekilde
frame scaling mod harıc neyı acıyorsun onu acExtended shadows distance açılmıyor onun dışında frame scaling mode 2/1 (x2.000)e kadar açılıyor bu ayarlar ne ki?
Hocam en çok patlamanın çatlamanın olduğu yerde degerler böyle normalde cpu kul. maks 30a geliyordu. Vysnc kapali hali böyleframe scaling mod harıc neyı acıyorsun onu ac
bende mapı fln acarken arada oluyordu cpu kullanımı bana yuksek geldı bende 20 30 arası gıdıyordu arka planda acıktı cogu programım bılmıyorumHocam en çok patlamanın çatlamanın olduğu yerde degerler böyle normalde cpu kul. maks 30a geliyordu. Vysnc kapali hali böyle
Vsync kapatinda menüde kasma oluyor sebebi nedir. Birde cpu kullaniminin dusuk olması normal mi?