Neler Yeni

GTA 5 oyununu Epic games de ücretsiz diye almıştım fakat hesabımda değil

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Aldığından beri uzun süre hiç indirip oynamadıysan gidiyor diye biliyorum.
Eğer aldıktan sonra oynamadıysan, Rockstar hile ve yan hesaplara karşı o hesaplardan oyunu kaldırtıyor diye biliyorum.
öyle bir durum yok. ben aldım, bırak oynamayı yüklemedim bile. hala hesabımda duruyor. hesabından oyun kaldıramazlar.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Merhaba, ben Epic Games den GTA V almıştım.(ücretsiz iken) Fakat hesabımda yok.(1yıldan uzun süre oluyor) Bu neden olabilir sizce?
aldığına %100 eminsen destekle iletişime geç. durumu anlat. yardımcı olacaklardır.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
öyle bir durum yok. ben aldım, bırak oynamayı yüklemedim bile. hala hesabımda duruyor. hesabından oyun kaldıramazlar.
Benim arkadaşım hiç oynamadığı için kalkmış hesabından

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Excator23cm

80+ Gold
Aldığından emin misin?

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
Merhaba, ben Epic Games den GTA V almıştım.(ücretsiz iken) Fakat hesabımda yok.(1yıldan uzun süre oluyor) Bu neden olabilir sizce?
Garip olacak biliyorum fakat bende de oldu hala anlamadım acaba diyorum farklı hesaplami aldım ama imkansız eski bilgisayarımda oynuyordum yeni sisteme geçtiğim de gene indireyim dedim ve epic games mağazam da yoktu

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alpaslan Alkan
Garip olacak biliyorum fakat bende de oldu hala anlamadım acaba diyorum farklı hesaplami aldım ama imkansız eski bilgisayarımda oynuyordum yeni sisteme geçtiğim de gene indireyim dedim ve epic games mağazam da yoktu
Neden böyle oluyor acaba bende eminim aynı hesapla aldığıma ama nafile. Epic Games e E Posta atsak ne derler acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığından emin misin?
Adım gibi eminim.

öyle bir durum olamaz. kalıcı ücretsiz olarak verdiler.

GTA 5, Epic Games'te Ücretsiz Oldu [İndir] (webtekno.com)

ücretsiz de alsan fatura gönderiyorlar. o faturayla desteğe yazıp oyununu tekrar talep edebilir hesabında olmayan.
İşte oyunun faturası E postam da yok.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Neden böyle oluyor acaba bende eminim aynı hesapla aldığıma ama nafile. Epic Games e E Posta atsak ne derler acaba?

Adım gibi eminim.

o zaman oyunu aldım sanıp almamış olabilirsin. başka bir hesapla almış olma şansın da var.

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem

Adım gibi eminim.

Vereceklerini sanmam

mertscott

80+
Güvenilir mi? Ve birde örnek birkaç adet site önerir misiniz?.

Arama kısmına GTA yaz hesaplara bak buldugun satııcı güvenilir olsun

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
epicücretli.PNG

epic ücretli alınan oyunlara fatura gönderdiği gibi,

epicücretsiz.PNG

ücretsiz oyunlara da fatura gönderiyor. mail aramanıza epic yazarsanız bütün epic faturaları gelir. epic desteğe sipariş numarasını yazarak mail atarsanız, eğer aldıysanız ve hesabınızda yoksa tekrar eklerler.
epicarama.PNG

Top Bottom