Neler Yeni

Gta 5 ücgen mod acil cevap

isayldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
isa yıldız
arkadaşlar merhaba bugün internet kafeden flasha gta 5 yüklettim adam oyunun data dosyalarını atmış fakat oyun hatalı geldi. Oyunda ara sahneler otomatik atlanıyor gps görev tekrar edilirse çalışıyor ve ilk görevde michalen elinde silah yok var gibi oynuyor bu sorumun cevabı bulunursa çok sevinirim bir diğer sıkıntım ise malum internet kafe gtaları menyoo suz olmaz bunda da kurulu menyo de diğer spawn modu oyunda tofaşlar vs var ben bunları istemiyorum bunlar nasıl kaldırılır

hamzaersoy

80+ Bronze

bunu indirirsen tek tıkla sıfır modlu haline dönüştürüyor gta 5in kurulu olduğu yeri

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
arkadaşlar merhaba bugün internet kafeden flasha gta 5 yüklettim adam oyunun data dosyalarını atmış fakat oyun hatalı geldi. Oyunda ara sahneler otomatik atlanıyor gps görev tekrar edilirse çalışıyor ve ilk görevde michalen elinde silah yok var gibi oynuyor bu sorumun cevabı bulunursa çok sevinirim bir diğer sıkıntım ise malum internet kafe gtaları menyoo suz olmaz bunda da kurulu menyo de diğer spawn modu oyunda tofaşlar vs var ben bunları istemiyorum bunlar nasıl kaldırılır
olm internet kafeden yukleyecegine direk torrentden indirsene ne basini agritiyon sanirsin 2013

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
iki gözümün çiçeği güvengiğin bir linki at indirmezsem adam değilim
valla benimde guvendigim link yok ama internet kafedekininde nerden indirdigini bilemezsin lisanslimi degilmi

isayldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
isa yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla benimde guvendigim link yok ama internet kafedekininde nerden indirdigini bilemezsin lisanslimi degilmi
tamam sen beğendiğini at o zaman hocam cidden bi gta 5 oynamam lazım bu aralar çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,208
Üyeler
163,279
Son üye
heisenburger
Top Bottom