Neler Yeni

GTA 5'in RTX ve DLSS Güncellemesi 4 Mart'ta PC'ye Geliyor!

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Mehmetcan
Fivem de kısa özet cok yasamıyor gibi,
Video kısa özet fivemi yapan adamin ise aldiklari kuyusunu kazmis zorla rockstara satmislar.
Fivem rockstara satilinca yine iftiralar atip rokstara sikayet etmisler. Rockstarda fivemi yapan adami sirketten uzaklastirmis.
Hicbir is yapmadan fivemin basina gecmisler :D.
Yakinda rokstar kapatir fivemi.
Zaten rokstar alinca gercek hayatta olan araba uçaklar telif dolayisiyla kalkmisti :/

Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam öncelikle Batu'yu çok severim her videosunu izlerim Sıkılmadan Ama
2 Saatlik Fivem draması'da dinlemem yani o kadar delirmedim 2 saat sohbet vs. Etse yine izlerimde Fivem draması'nı zlemeye çalıştım ama yok sarmıyo 10dk'da baydım Zaten çoğu kişide izlemedi göz gezdirdi o kadar 😂

Ayrıca Fivem'ın bittiğini düşünüyorsan Yanılıyorsun Rock Star gayet bilerek yaptı bence başka planları var GTA 6'da Ya Direk oyunun kendisine ekleyecekler bu fivem gibi bir şey bence yada GTA 6'için güncelleyecekler

Ama bana kalırsa rockstar gta5'de bitirmek istiyor yani GTA 5 oynayanları GTA 6'ya tamamen çekmek istiyorlar

Ayrıca Fivem'da çok iyi para kazandıryor helede GTA 6 ile beraber Server kiralamayı bir tek kendileri yaparsa Bide Scriptler vs. Satarsa falan parayı 5X yaparlar

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Serdar Totuzbeş
Oyun çıkalı kaç sene oldu adamlar hala güncel tutup durmadan üstüne koyuyorlar.
Rockstar bu işin nirvanası.Aksini iddia eden bilmiyordur.
Oyun 2015'ten beri hikaye modu için bir DLC'dir, bir performans güncellemesidir almadı. Halen MSAA X8 açınca 4060-4070 devriliyor yere.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,456
İsim
Kadir
Bu habere bağlı olarak GTA 6 ertelenebilir veya oyuncuları oraya bağlayabilir

The Semih

80+ Gold
Fivem de kısa özet cok yasamıyor gibi,
Video kısa özet fivemi yapan adamin ise aldiklari kuyusunu kazmis zorla rockstara satmislar.
Fivem rockstara satilinca yine iftiralar atip rokstara sikayet etmisler. Rockstarda fivemi yapan adami sirketten uzaklastirmis.
Hicbir is yapmadan fivemin basina gecmisler :D.
Yakinda rokstar kapatir fivemi.
Zaten rokstar alinca gercek hayatta olan araba uçaklar telif dolayisiyla kalkmisti :/

Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet güncelleme olarak gelir.
Zaten fivemdeki olaylar çok mod gibiydi, normal bir online oyunda asla olmaması gereken şeyler. GTA6 da fivem gibi olcağını düşünenler varsa düşünmeyi bıraksın bildiğimiz GTA5 online gibi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,352
Üyeler
168,771
Son üye
züleyhaalt
Top Bottom