Gta 6 Grafikleri Far Cry'a Benziyor !

CptC

80+
Reaksiyon skoru
29
Özellikle 2. fragmanı izlerken grafikleri ben çok far cry5'e benzettim. İnceleme videolarını izleyene kadar grafikler inanılmaz hissettirmedi. Gta 4ü ve 5i gördüğümde hissettiğim heyecanı hissedemedim.
Siz nasıl buldunuz fragmanları

Bence bunun nedeni artık her oyunun çok iyi görünmesi. Üstüne koyabilecekleri şey çok azaldı artık çoğu oyun çok gerçekçi görünüyor. Rockstarın zaten grafikleri çok iyi yapacağında hemfikiriz önemli olan oyun içi etkinliklerin zenginliği, hikayenin çekiciliği, oynanışın akıcılığı vb. Bence.

Bence bunun nedeni artık her oyunun çok iyi görünmesi. Üstüne koyabilecekleri şey çok azaldı artık çoğu oyun çok gerçekçi görünüyor. Rockstarın zaten grafikleri çok iyi yapacağında hemfikiriz önemli olan oyun içi etkinliklerin zenginliği, hikayenin çekiciliği, oynanışın akıcılığı vb. Bence.
Bence de artık olay oynanışa kalıyor ve o dünyanın çekiciliğine bağlı. Yoksa ışın izleme vs bence işin cilası. Ayrıca oyunların grafik kaliteleri ne kadar geliise de asla animasyon hissinden kurtulamayacak gibi geliyor bir yandan da

Mevzu biraz detay ve oynanış farkı gta 4 gta 5 farkı gibi mesela 2 farklı oynanış 2 farklı hikaye. Güzel hikayeler yazıyorlar Şahsen eski oyunların bile artık grafik modlarıyla günümüz oyunlarına taş çıkarttığını düşünüyorum. Modun - yani optimizasyonu olmaması tek bir kişi tarafından yapılıyorsa o moddan optimizasyon beklemeyin. Ben artık yeni oyunlarda çevre etkileşimi + detaylara dikkat ediyorum bir de tabii dlss olmadan nasıl performans verdiği

• Beğen
Reaksiyonlar: CptC
Geri