Neler Yeni

Gta 6 Trail İçin Geri Sayım Linki Başladı!

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,123
İsim
Oğuz Oğuz
Son 24 saat;

Video 1 dakika 31 saniye olacak;

20231204_172400.jpg

Son düzenleme:

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
ali
Allah'ım nolur alınabilecek bi fiyatda olsun videosu da mükemmel olsun

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Zahmet oldu.

Armi3067

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
2000tl ve altına gelebilirse ülkemize şükredelim.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
10 seneyi geçmesine rağmen Gta roleplay olsun açık dünyasında gezmek olsun hala oynanabiliyorsa ve GTA 6 aynı şekilde uzun süre oynanabilirliği verebilirse ben 4000 TL'ye kadar helal ederim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,123
İsim
Oğuz Oğuz
grafikler-oynanış-atmosfer güzel olursa ekonomiye göre değicek diye düşünüyorum ozamanns
80 dolar 2.5k yapıyor zaten
Bizde yanlış algı var. O da abd ve Avrupa'da fiyatlar çok nadir artar. Mesela her sene iphone dolar fiyatına zam geleceği söylenir ama gelmez. Rockstarin ana gelir kaynağı oyun satışı değil. Oyun içinde sattığı paralar. O yüzden epic games de gta 5 bedava verildi. Çünkü oyunu alan çoğu kişi 30 dolardan daha fazla para harcadı. AAA dediğimiz Oyunlar 60 dolardan 70 dolara çıktı. Rockstarın ise tepki almamak için 70-80 doların geçmeyeceğini düşünüyorum. Ama bu fiyat standart sürüm için. Üst sürümler için fiyat sınırı yok. İstediği fiyata koyabilir. İçine de ekstra skin veya içerik ekler. Hatta son zamanlarda moda olan 1 hafta önce oyuna girme olayı bile olabilir. İnsanlar sırf 1 hafta önceden oynamak için ekstra para verebilir.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
ali
Ekran kartım 2.5k etmiyor birader siz banka falan mı soyuyonuz
Yok valla ama oyun oynamayı seviyorum biriktirip veya birkaç bişey satıp alurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizde yanlış algı var. O da abd ve Avrupa'da fiyatlar çok nadir artar. Mesela her sene iphone dolar fiyatına zam geleceği söylenir ama gelmez. Rockstarin ana gelir kaynağı oyun satışı değil. Oyun içinde sattığı paralar. O yüzden epic games de gta 5 bedava verildi. Çünkü oyunu alan çoğu kişi 30 dolardan daha fazla para harcadı. AAA dediğimiz Oyunlar 60 dolardan 70 dolara çıktı. Rockstarın ise tepki almamak için 70-80 doların geçmeyeceğini düşünüyorum. Ama bu fiyat standart sürüm için. Üst sürümler için fiyat sınırı yok. İstediğiniz fiyata koyabilirsiniz. İçine de ekstra skin veya içerik eklerler. Hatta son zamanlarda moda olan 1 hafta önce oyuna girme olayı bile olabilir. İnsanlar sırf 1 hafta önceden oynamak için ekstra
Valla haklısın hocam ama yapıcak bişey yok oyun çıkıcak kimse almasın fiyat vs düşürürler diyenlerde çok bekliceni düşünüyorum ilk gün ön satıştan bile kim bilir kaç para bizim ülkeden kaldırıcak

Top Bottom