arda_akel1903
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
Grand Theft Auto VI'yı BEKLEYENLERE KÖTÜ HABER... (belki benim için iyi bir haber de olabilir...)
AMA... HABERİ VERMEDEN ÖNCE Bİ' DAL SİGARA VEREYİM HERKESE DE, ŞOK ETKİSİ AZALSIN...!
Aldın mı, yaktın mı? İyi. Kötü haber... GTA 6'YI 26 MAYIS 2026'ya ERTELEMİŞLER!
iyi haberse, 23 mayıs 99 benim doğum günüm ve 3 gün sonra çıkacak ama alakası yok, hala sinirliyim!!

Tam da GTA 5 Enchanced oynuyordum ha, işe bak!
Acayip sinirlendim şu an var ya, zaten ikinci fragmanı bekliyordum, her R* Twitter (ya da X neyse!) post'larına heyecanlanıyor...
Ve aslında ne olduğunu görünce sinirleniyor, kapatıyordum hışımla ama... Ohhhooohohohooo!
BU KADARI DA FAZLA AMA, RESMEN BİZİMLE DALGA GEÇİYORLAR!
Hadi bunların hepsini geçtim...
Bari oyunu yayınlamadan önce ikinci fragmanı yayınlayın da rahatlayalım bari ANASINI SATAYIM!
AMA... HABERİ VERMEDEN ÖNCE Bİ' DAL SİGARA VEREYİM HERKESE DE, ŞOK ETKİSİ AZALSIN...!
Aldın mı, yaktın mı? İyi. Kötü haber... GTA 6'YI 26 MAYIS 2026'ya ERTELEMİŞLER!
iyi haberse, 23 mayıs 99 benim doğum günüm ve 3 gün sonra çıkacak ama alakası yok, hala sinirliyim!!
Tam da GTA 5 Enchanced oynuyordum ha, işe bak!
Acayip sinirlendim şu an var ya, zaten ikinci fragmanı bekliyordum, her R* Twitter (ya da X neyse!) post'larına heyecanlanıyor...
Ve aslında ne olduğunu görünce sinirleniyor, kapatıyordum hışımla ama... Ohhhooohohohooo!
BU KADARI DA FAZLA AMA, RESMEN BİZİMLE DALGA GEÇİYORLAR!
Hadi bunların hepsini geçtim...
Bari oyunu yayınlamadan önce ikinci fragmanı yayınlayın da rahatlayalım bari ANASINI SATAYIM!