Neler Yeni

gta online hileciler silahlarım değiştiriyor

Pawters

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes can AKAR
Silahlardan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Chatten istemediğiniz sürece... Bazı söylentilere göre chat geçmişi bulunuyor ve para istediğiniz durumda hesabınız risk altında oluyor. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Hile yapan biri ile karşılaştığınız zaman anında sunucu değiştirin. Muhattap olmamaya çalışın.

Birçok şekilde sizi sıkıntıya düşürebilirler.

1- Rockstar Online oyunları P2P bağlantı kullanır. Bu yüzden sistemi biraz anlayan ve ek programlar kullanan kişiler kolayca IP adresinize ulaşabilir.
a) IP adresiniz ile modeminize çeşitli siteler aracılığıyla boot/stres testi yapılabilir. Böylece internetinizi kesintiye uğratabilirler. Çok yaygın değildir ama özellikle bazı içerik üreticileri bu tip saldırılara maruz kalıyor.

2- Mod menülerinden bazılarında kullanıcıyı işaretleme özelliği var. Bu şekilde hile kullanan kişi eğer sizden herhangi bir nedenden dolayı hoşlanmıyor ise sizi gittiğiniz sunucularda takip edebilir.
a) İsim değiştirerek sizin adınızda insanları öldürebilir, insanlar da sizi raporlar.
b) Yakınınıza çok sayıda şey spawnlayarak oyununuzun çökmesine neden olabilir.
c) Sizi rahatsız edecek şeyler yaparak oyununuzu katlanılmaz bir hale sokabilir.

3- GTA Online'da para dropları ile RDR Online'da ise sandık spawnlayarak bu kaynakları aldığınız durumda ban yemenize neden olabilirler.

- Raporlamak çözüm değil. Hatta raporlarınızı görebilen mod menüleri bile mevcut.

İyi haber ise Rockstar yakın zamanda mod menülerine karşı hamleler yapmaya başladı. En çok ücretli menülerden olan Luna Mod Menu GTA Online desteğini kaldırdı. Umalım da bu şekilde daha iyi adımlar atılmaya devam etsin...

Yarış sırasında bir modder tarafından ışınlanıyor ve oyun tarafından potansiyel hileci olarak işaretleniyor. Uyarılıyor.

Bindiği at ölüyor, oyun oynanamaz hale geliyor.
peki oldu ki yanlışlıkla silahı kullandım ban yermiyim ve olaydan hemen sonra da rockstar support a bilet gönderdim.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
peki oldu ki yanlışlıkla silahı kullandım ban yermiyim ve olaydan hemen sonra da rockstar support a bilet gönderdim.
Silahtan sıkıntı olacağını sanmıyorum. O yorumda da belirtmiştim zaten. Money droptan bile her zaman ban olmayabiliyor. Yine de bir risk var tabi money dropta... Daha önce hiç silahtan sıkıntıya düşen görmedim. O kadar basit şeyler muhtemelen sıkıntı çıkartmaz.

Pawters

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes can AKAR
Silahtan sıkıntı olacağını sanmıyorum. O yorumda da belirtmiştim zaten. Money droptan bile her zaman ban olmayabiliyor. Yine de bir risk var tabi money dropta... Daha önce hiç silahtan sıkıntıya düşen görmedim. O kadar basit şeyler muhtemelen sıkıntı çıkartmaz.
çok ama çok çok teşekür ederim yüreğime su serptin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Exâmple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Osman Anıl Başaran
Hilecilere sataşma içerlerler bırakmaz peşini yalvaracak duruma gelirsin.

Top Bottom