Neler Yeni

GTA SAN OYUNA GİRMEME

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Şafak
IMG20220626005800.jpg
Bu sorun neyden kaynaklı ikisaattir uğraşıyorum oyuna girmiyo GTA San

mfimmel

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Bu sorun neyden kaynaklı ikisaattir uğraşıyorum oyuna girmiyo GTA San
Öncelikle internete vorbisfile.dll yazarak indir.

Eğer sistemin 32 bit ise sadece System32'ye at vorbisfile.dll dosyasını eğer 64 ise;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer sistemin 32 bit ise sadece System32'ye at vorbisfile.dll dosyasını eğer 64 ise;
  • Windows 64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız, kopyalamış olduğunuz DLL dosyasını C sürücüsü içerisinde Windows içerisinde SysWOW64 (C:\Windows\SysWOW64) klasörüne ve C sürücüsü içerisinde Windows içerisinde System32 (C:\Windows\System32) klasörüne yükleyiniz.
Ve 32 ya da 64 olsa da oyunun kendi dosyasınada atmayı unutma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Şafak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mesaj otomatik birleştirildi:

• Windows 64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız, kopyalamış olduğunuz DLL dosyasını C sürücüsü içerisinde Windows içerisinde SysWOW64 (C:\Windows\SysWOW64) klasörüne ve C sürücüsü içerisinde Windows içerisinde System32 (C:\Windows\System32) klasörüne yükleyiniz.
Ve 32 ya da 64 olsa da oyunun kendi dosyasınada atmayı unutma
Reis dediğin herşeyi yaptım tek şu oyunun dosyasına hangi dosyayı aktaricaz onu anlamadım

mfimmel

80+ Silver
Reis dediğin herşeyi yaptım tek şu oyunun dosyasına hangi dosyayı aktaricaz onu anlamadım
Oyunun direk dosya konumunu aç deyip oraya atacaksın ama başka dll eksikleride olabilir şimdi ben kendi sorunsuz GTA:SA'mı atayım sana başka eksik DLL görürsen kendinde onlarıda internetten indirip aynı yere at. (Proxy SA olmasına gerek yok)

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    23.3 KB · Hit: 18
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Şafak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun direk dosya konumunu aç deyip oraya atacaksın ama başka dll eksikleride olabilir şimdi ben kendi sorunsuz GTA:SA'mı atayım sana başka eksik DLL görürsen kendinde onlarıda internetten indirip aynı yere at. (Proxy SA olmasına gerek yok)
Eyw yaptım sayenden 🖤

Top Bottom