Uygâr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
indirmeyi durdurup yeniden başlat muhtemelen düzelir yada indirmeyi durdur epic games i kapat yeniden aç muhtemelen düzelir bendede oluyordu çünkü ben öyle çözüyordumGta 5 indirmeye karar verdim 124 gb de alanım vardı. Elektrikler gitti geldi sonra indirmeye devam ettim ve ne göreyim oyun 206 gb olmuş. Bu bug mudur yoksa gerçek midir? Ayrıca indirmeye devam ediyor.
indirmeyi durdurup yeniden başlat muhtemelen düzelir yada indirmeyi durdur epic games i kapat yeniden aç muhtemelen düzelir bendede oluyordu çünkü ben öyle çözüyordum
Durdurmama ya da iptal etmeme gerek var mıdır? Böyle devam etse ne olur?İndirdiğin dosyaları farklı bir yere yedekle sonra indirmeyi iptal et.
Sonra bu videoda söylenenleri yap ki indirdiğin dosyalar boşa gitmesin.
Fazla GB indirirsin. Hem internet, hem zaman kaybı.Durdurmama ya da iptal etmeme gerek var mıdır? Böyle devam etse ne olur?
Direk iptal ettim hocam baştan başlatacağım.Fazla GB indirirsin. Hem internet, hem zaman kaybı.
Tamamdır düzeldi 104 gb ye düştü. Yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.Fazla GB indirirsin. Hem internet, hem zaman kaybı.