Neler Yeni

GTA V sorunsuz onlinede çalışan grafik mod önerisi?(Çözüldü)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İ5-11400F + RX 6600 XT sistemim var arkadaşlar, GTA 5'te stabil çalışan online ve story de sorun çıkarmayan bildiğiniz grafik modu varmı?
İnternette gördüğüm modları direkt deneyerek oyunu bozmak istemedim açıkçası, kullanıp memnun kalan sorun yaşamayan varsa denemeye onlardan başlarız.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İ5-11400F + RX 6600 XT sistemim var arkadaşlar, GTA 5'te stabil çalışan online ve story de sorun çıkarmayan bildiğiniz grafik modu varmı?
İnternette gördüğüm modları direkt deneyerek oyunu bozmak istemedim açıkçası, kullanıp memnun kalan sorun yaşamayan varsa denemeye onlardan başlarız.
Bildiğim kadarıyla Online tarafa herhangi bir mod ile giremiyorsun. Girersen de ban yiyorsun. Tüm modlar için geçerli mi bilmiyorum ama bu tarz sorulara hep böyle cevaplar gelmişti.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Online de mod çalışmıyorki ban yersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,929
Üyeler
160,907
Son üye
swoxxxyy
Top Bottom