efeats 80+ Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 67 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Harun Efe Atış Bugün, 17:28 #1 Eğer başlıktan anlayamadıysanız GTA V ben tek oynarken , veya online da insanlarla oynarken asla atmıyor , ama ben arkadaşlarımla online oynarken oyun kapanıyor.
Eğer başlıktan anlayamadıysanız GTA V ben tek oynarken , veya online da insanlarla oynarken asla atmıyor , ama ben arkadaşlarımla online oynarken oyun kapanıyor.
xTURANN 80+ Silver Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2,510 Bugün, 17:31 #2 Oyun kapanıyordan kastın, arkadaşlarınla olduğun lobiden mi düşüyorsun yoksa GTA tamamen kapanıyor, masaüstüne mi atıyor ?
Oyun kapanıyordan kastın, arkadaşlarınla olduğun lobiden mi düşüyorsun yoksa GTA tamamen kapanıyor, masaüstüne mi atıyor ?
efeats 80+ Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 67 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Harun Efe Atış 42 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #3 xTURANN yazmış: Oyun kapanıyordan kastın, arkadaşlarınla olduğun lobiden mi düşüyorsun yoksa GTA tamamen kapanıyor, masaüstüne mi atıyor ? Devamı için tıklayın... Gta tamamen kapanıyor
xTURANN yazmış: Oyun kapanıyordan kastın, arkadaşlarınla olduğun lobiden mi düşüyorsun yoksa GTA tamamen kapanıyor, masaüstüne mi atıyor ? Devamı için tıklayın... Gta tamamen kapanıyor