Neler Yeni

GTA V'de Araba Çeşitliliği Nasıl Artar?

Gta V de araba çeşitleri çok az Epic games den aldım geçen ama araba çeşitleri çok az
başkalarında her türli araba falan var ama bende bi 98 model arabalar falan var ?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Gta V de araba çeşitleri çok az Epic games den aldım geçen ama araba çeşitleri çok az
başkalarında her türli araba falan var ama bende bi 98 model arabalar falan var ?
O başkaları ya oyunu çıktığı yıldan beri oynayıp para ve görev kasıp almış ya da hile yapmış kişiler. %90 ihtimalle de ikinci dediğim. Sende de çok araba olmasını istiyorsan ya sabredip görev yapacak ve para kasacaksın ya da hileye başvuracaksın. Hileyi savunmuyorum ama o başkaları dediğin kişiler çoğunlukla böyle yapmışlardır.

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
hikaye modundan bahsediyosan bölgelere baglı değişiyo şehrin bazı bölgelerine z torno var ben bi tane bulmustum alıp modifiye ettim garaja attım kaybolmasın diye nadir kullanyorum.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
hikaye modundan bahsediyosan bölgelere baglı değişiyo şehrin bazı bölgelerine z torno var ben bi tane bulmustum alıp modifiye ettim garaja attım kaybolmasın diye nadir kullanyorum.
Zentorno hikaye modunda var mı? Ben oyunu 3-4 kez bitirdim ama hiç rastlamadım. Ama en iyisi bence Corvette

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Hangi bölgede bulunuyor? Ben şahsen hiç görmedim. Merak ettim.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
Franklinin evinin ordan aşağı iniyon zentorno buluyon ben çok karşılaştım ama zaten mod menu kullandığım için gerek duymuyorum.
ben biraz daha aşağıda bulmuştum şehirin içine doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi bölgede bulunuyor? Ben şahsen hiç görmedim. Merak ettim.
tam yerini bilmiyorum ama şehrin içinde serbest takılırken buldum

Top Bottom