GTA VI çıkış tarihi resmi olarak ertelendi ve artık gününü biliyoruz

Rx 6600ümle bu durumu boykot ediyoruz

Oh oh maşallah :D Sadece bu oyun için mevcut bilgisayarımı satıp sıfırdan ekipmanlar da dahil pc topladım hocam. Büyük ihtimalle çıktığı zaman hayatımızı emecek :D
hocam sence 9950x3d ve 3090 kart ile hangi ayarda nasıl oynatır, merak ettim

Sebep optimizasyon ve hata düzeltimi. Rockstar hep böyle yaptı. Konsollarda oyunun nasıl çalıştığına bakıp, üzerinde geliştirmeler ekleyip PC'ye portladı. Yine öyle yapmalı yoksa Cyberpunk çıkışı gibi sorunlar yaşanabilir. Onun kadar olmaz belki ama belli düzeyde yaşanır.

Sağlama alsınlar kendilerini.

Hiçbir kimsenin aklında bu sene GTA 6 çıkacak diye bir şey yoktu zaten :D Adamlar görüntüler sızdırıldı diye apar topar yakın bir tarih vermişlerdi herkes erteleneceğini biliyordu böyle bir oyun beklenmiyordu zaten bu yıl

26 Mayıs 2026

ertelenmesi bekleniyordu zaten...

Doğru olan da buydu. İyimse bir erteleme bu. Zaten 2025'in Mayıs ayına girmiştik ve ortada ne bir 2.trailer ne de ön sipariş vardı. 2025'de gelmeyeceği kesin gibiydi.
Pc için merak eden arkadaşlar için pc'ye en erken 1 sene sonra gelecektir. Benim tahminim 2027 Kasım.
Şimdiden ekran kartım çalıştırır mı sorusu yanlış olur ama ps5 3060ti/2070 arası bir ekran kartına denk.
Yani oyun ps5'de hatta hatta xbox series s'de açar ise 2000 serisi kartlarda çalışacaktır.

3060Ti yı gömüp yeni ekran kartına gecerım o zamana.

Oh oh maşallah :D Sadece bu oyun için mevcut bilgisayarımı satıp sıfırdan ekipmanlar da dahil pc topladım hocam. Büyük ihtimalle çıktığı zaman hayatımızı emecek :D
hocam bence çok büyük beklentidesiniz. en ufak bugda hata da veya hikaye olsun grafikler optimizasyon olsun insanlar çok laf söyleyecek bence. bu yüzden de hatasız çıkarmak istediklerine eminim. sonu cp2077 gibi olmaz inşaallah.

Half life 3 den korktu kaçtı deriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arda rockstar PC optimize edicek falan yalan bunlar. Rockstarın hangi oyunu PC de düzgün çalışıyor. Her oyunu bozuk güncelleme bile getirmiyorlar. Adamların PC ye tek getirmeme sebebi 1 oyuncuya aynı oyunu 2 kere satmak. Tiksiniyoruz rockstar denen mağara adamlarından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,961
Üyeler
184,543
Son üye
Almancı36
Geri