eternal_snow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 530
Sebep neÇıkarmazlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çıkarmamalılar da bence.
Sebep neÇıkarmazlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çıkarmamalılar da bence.
hocam sence 9950x3d ve 3090 kart ile hangi ayarda nasıl oynatır, merak ettimOh oh maşallahSadece bu oyun için mevcut bilgisayarımı satıp sıfırdan ekipmanlar da dahil pc topladım hocam. Büyük ihtimalle çıktığı zaman hayatımızı emecek
![]()
Sebep optimizasyon ve hata düzeltimi. Rockstar hep böyle yaptı. Konsollarda oyunun nasıl çalıştığına bakıp, üzerinde geliştirmeler ekleyip PC'ye portladı. Yine öyle yapmalı yoksa Cyberpunk çıkışı gibi sorunlar yaşanabilir. Onun kadar olmaz belki ama belli düzeyde yaşanır.Sebep ne
Doğru olan da buydu. İyimse bir erteleme bu. Zaten 2025'in Mayıs ayına girmiştik ve ortada ne bir 2.trailer ne de ön sipariş vardı. 2025'de gelmeyeceği kesin gibiydi.
Ultrada yada bir belki bir tık altında oynatır ama bir kayıp olmaz bencehocam sence 9950x3d ve 3090 kart ile hangi ayarda nasıl oynatır, merak ettim
hocam bence çok büyük beklentidesiniz. en ufak bugda hata da veya hikaye olsun grafikler optimizasyon olsun insanlar çok laf söyleyecek bence. bu yüzden de hatasız çıkarmak istediklerine eminim. sonu cp2077 gibi olmaz inşaallah.Oh oh maşallahSadece bu oyun için mevcut bilgisayarımı satıp sıfırdan ekipmanlar da dahil pc topladım hocam. Büyük ihtimalle çıktığı zaman hayatımızı emecek
![]()
Önce konsollara gelir 1 yıl sonra pc ye gelir3060Ti yı gömüp yeni ekran kartına gecerım o zamana.
Sistem nedir hocamOh oh maşallahSadece bu oyun için mevcut bilgisayarımı satıp sıfırdan ekipmanlar da dahil pc topladım hocam. Büyük ihtimalle çıktığı zaman hayatımızı emecek
![]()