GTA VI çıkış tarihi resmi olarak ertelendi ve artık gününü biliyoruz

Bu arda rockstar PC optimize edicek falan yalan bunlar. Rockstarın hangi oyunu PC de düzgün çalışıyor. Her oyunu bozuk güncelleme bile getirmiyorlar. Adamların PC ye tek getirmeme sebebi 1 oyuncuya aynı oyunu 2 kere satmak. Tiksiniyoruz rockstar denen mağara adamlarından
Ben geç gelsin taraftarıyım, optimize de evet biraz kolpa sayılır aslında ama genel hataları çok fazla oluyordu. Beta buildleri çıkmıştı bi ara modcular oynamıştı çok kötüydü, Gta 5'i yine toparladılar da GTA 4 kendileri de söylemişti, rezil bir süreçti kendileri için. Engine stabil değilken çıkarmışlardı.

İki kere satma da zaten isminden dolayı aslında. 8 bit getirseler yine satar yani :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve yüksek ihtimalle bu Sonbahar 2026'ya ertelenir yine. Yatırımcı toplantısında konuşulanlar belli eder zaten.

Ben geç gelsin taraftarıyım, optimize de evet biraz kolpa sayılır aslında ama genel hataları çok fazla oluyordu. Beta buildleri çıkmıştı bi ara modcular oynamıştı çok kötüydü, Gta 5'i yine toparladılar da GTA 4 kendileri de söylemişti, rezil bir süreçti kendileri için. Engine stabil değilken çıkarmışlardı.

İki kere satma da zaten isminden dolayı aslında. 8 bit getirseler yine satar yani :kekw:

Ben hiç GTA oynamadım. GTA 5'in PS5 sürümünü 230 TL'ye görünce almıştım. Bayrama kadar ya da bayramdan sonra bir gireyim bakalım. Abarttıkları kadar var mı? :)

Ben hiç GTA oynamadım. GTA 5'in PS5 sürümünü 230 TL'ye görünce almıştım. Bayrama kadar ya da bayramdan sonra bir gireyim bakalım. Abarttıkları kadar var mı? :)
Konsol sürümünün HDR'ı daha güzelmiş galiba PC ile tek farkı o. Onun dışında ışıklandırmalar biraz değişmişti ve 60fps güncellemesi geldi diye biliyorum ona.

PC'de ray tracing falan geldi, bazı konumlarda gerçekten güzel duruyor.

Baya sıkıcı bir oyun ben 4 5 kere başına oturdum ama oynayamıyorum

GTA 4 hala bozuk seneler geçti bir güncelleme yok. GTA 5 hala bozuk söylemeye gerek yok. Eski GTA ları, bully , manhunt falan saymıyorum bile hepsi bozuk. Aralarında bir Rdr 2 galiba en düzgün çıkanı ama o bile çok iyi değil. Milyon dolarlık şirketsin şunları dön de bir düzelt bari

Son düzenleme:
GTA 4 hala bozuk seneler geçti bir güncelleme yok. GTA 5 hala bozuk söylemeye gerek yok. Eski GTA ları, bully , manhunt falan saymıyorum bile hepsi bozuk. Aralarında bir Rdr 2 galiba en düzgün çıkanı ama o bile çok iyi değil. Milyon dolarlık şirketsin şunları dön de bir düzelt bari
GTA 4'ün yapıldığı dönemdeki engine çok sıkıntılıydı. Hala öyle. Oyunu sıfırdan yazmaları gerek düzeltmek için.

Bir oyuna mod yapmak bu kadar zor olabilir mi ya ? Mod yapanlar ağlıyordu baya uzun bir dönem modlar stabil olmuyor diye :kekw:

Oyuna fix modları koyuyorsun düzelsin biraz diye daha da bozulabiliyor sadgdsgsds GTA 4 en sıkıntılı oyunlarıydı ya. GTA 5 kat be kat daha iyi çıktı PC'ye. Bully de sıkıntılıydı diye duymuştum ama hiç göz atmadım.

RDR 2 bazı pcler için çok kötüydü, onu da düzelttiler hızlıca. Vram'le vs. bi sorun vardı AMD kartlarında direkt açmıyordu oyunu.

Hele zaten Trilogy launch unu konuşmuyorum bile :kekw: emanet ettikleri grup zarar ettiriyordu Rockstar'a az kala.

Baya sıkıcı bir oyun ben 4 5 kere başına oturdum ama oynayamıyorum

rockstar oyunlarının hepsi güzel değil katılıyorum ama gta 5 ve daha önemlisi rdr2 gibi bir başyapıt için nasıl bir beklentin vardı da sevmedin merak ettim doğrusu :)

Büyük haysiyetsizlik, hype'i toplayıp yatırımları aldılar şimdi ya varya..

Büyük haysiyetsizlik, hype'i toplayıp yatırımları aldılar şimdi ya varya..
%16 düştü hisseleri açıklama sonrası, millet o kadar enayi değil hocam :kekw: çekerler parayı gerekirse

Doğru olan da buydu. İyimse bir erteleme bu. Zaten 2025'in Mayıs ayına girmiştik ve ortada ne bir 2.trailer ne de ön sipariş vardı. 2025'de gelmeyeceği kesin gibiydi.
Pc için merak eden arkadaşlar için pc'ye en erken 1 sene sonra gelecektir. Benim tahminim 2027 Kasım.
Şimdiden ekran kartım çalıştırır mı sorusu yanlış olur ama ps5 3060ti/2070 arası bir ekran kartına denk.
Yani oyun ps5'de hatta hatta xbox series s'de açar ise 2000 serisi kartlarda çalışacaktır.
Oyunu geliştirenler 2080ti kullanıyordu o civardaki kartlar çalıştıracak tır.

Geçmiş olsun, pcye de aynı anda çıkaracakları konuşuluyor gecikme özürü olarak
Sadece oyuncuların çıkardığı arkası desteksiz boş bir söylem. Delinin biri kuyuya taş atıyor bizde peşinde gidiyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,019
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri