mareshel 80+ Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Dahası Reaksiyon skoru 99 İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Oyunlar,bilgisayar Bileşenleri 8 Aralık 2023 #1 Steamde oyunun orijinal versiyonu bulunmuyor virüssüz sıkıntı olmadan nerden indirebilirim Türk City modlusuda olur
Steamde oyunun orijinal versiyonu bulunmuyor virüssüz sıkıntı olmadan nerden indirebilirim Türk City modlusuda olur
Ysuflix 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 5,528 8 Aralık 2023 #14 bende modlanmamış orj gta vice city bulamadım definitive indirdim onu oynuyorum. nerden indirirsem indireyim hep oynanmış oluyor yani modlanmış hiç orj versiyonunu indiremedim. Upvote 0 Downvote
bende modlanmamış orj gta vice city bulamadım definitive indirdim onu oynuyorum. nerden indirirsem indireyim hep oynanmış oluyor yani modlanmış hiç orj versiyonunu indiremedim.
XLostR 80+ Bronze Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 1,234 Dahası Reaksiyon skoru 292 İsim Lost Cuk 8 Aralık 2023 #15 mareshel yazmış: Steamde oyunun orijinal versiyonu bulunmuyor virüssüz sıkıntı olmadan nerden indirebilirim Türk City modlusuda olur Devamı için tıklayın... bende yüklüydü galiba türk city olanı. Bi bakayım Upvote 0 Downvote
mareshel yazmış: Steamde oyunun orijinal versiyonu bulunmuyor virüssüz sıkıntı olmadan nerden indirebilirim Türk City modlusuda olur Devamı için tıklayın... bende yüklüydü galiba türk city olanı. Bi bakayım