Neler Yeni

GTA5 tarzı oyunları oynatıcak en ucuz gaming laptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
gta5-valo-cs gibi oyunları oynatacak laptop fiyatları kaçtan başlar?
laptop gta5 tarzı grafik isteyen oyunları açsın.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

PROSekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Deniz Nurettin Oğuz
demek istediğim şey
grafik seviyesi iyi olan oyunları açsın tabi cyberpunk seviyesi değil anlamışındır dlilime gelmedi :D

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...KQ9aACrqG_KwHc2u_4IjT9r3B5bJAcAxoCmeYQAvD_BwE
ikinci attığım güncel her oyunu açar.İstisnasız ve ileri dönük bir laptop.(gb ram takviyesi yapabilirsin ve aynı zamanda hdd ve ssd sahibi.Oyunlarını kurar oturur istediğini yaparsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve
24 fps oyun mu oynanır.Yeni alacak biri aynı anda yüksek performans lmak isterse ve aynı anda ucuz isterse ya 6000 tlyi gözden çıkaracak y da ikinci el bakacak.Benim tavsiyem ideapad 5 ama hardcore oyun oynayacaksa lenovo ideapad gaming 3.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...KQ9aACrqG_KwHc2u_4IjT9r3B5bJAcAxoCmeYQAvD_BwE
ikinci attığım güncel her oyunu açar.İstisnasız ve ileri dönük bir laptop.(gb ram takviyesi yapabilirsin ve aynı zamanda hdd ve ssd sahibi.Oyunlarını kurar oturur istediğini yaparsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve

24 fps oyun mu oynanır.Yeni alacak biri aynı anda yüksek performans lmak isterse ve aynı anda ucuz isterse ya 6000 tlyi gözden çıkaracak y da ikinci el bakacak.Benim tavsiyem ideapad 5 ama hardcore oyun oynayacaksa lenovo ideapad gaming 3.
Açsın demiş arkadaş 60 fps oynatsın dememiş.

Top Bottom