Derin Mutlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Anakart : Asus PRIME A320M-R
İşlemci : R5 1500X
RAM'ler : 2x8 Corsair 2666mhz cl 16
Ekran kartı : Gainward GTX 1650 4GB GDDR6
Depolama : 500 GB Samsung 860 Evo SSD / 1TB Seagate Barracuda HDD
PSU : Corsair VS450 (Gri etiket, sarı olan değil. Kronik sorunu yok.)
Bu sistemi satsam kaça satabilirim?
Ek not olarak söylemek istiyorum ki sistemin termal değerleri neredeyse mükemmel. İşlemci boşta 37-38 derece, 1 saat %100 yük altında max 60, ekran kartı boşta sabit 40, 2 saat %100 yük altında max 62 derece görüyor. SSD'yi yeni aldım ve sağlığı hala %100. Beklenileceği üzere moba ve espor odaklı fps oyunlarının hepsini full ayarlarda akıcı bir şekilde 60 fps üstü oynatıyor, AAA oyunları ile orta ayarlarda stabil 60 oynatıyor. Ekran kartı her ne kadar orta düzey olsa da eski modellerine kıyasla GDDR6 olduğu için daha güçlü, sessiz ve soğuk çalışıyor.
Sistemi satarsam elime geçen paranın üstüne ekleme yapmadan daha güçlü bir sistem alabilir miyim?
@Furkan Karagülle özellikle siz bi bakabilirseniz sevinirim hocam.
İşlemci : R5 1500X
RAM'ler : 2x8 Corsair 2666mhz cl 16
Ekran kartı : Gainward GTX 1650 4GB GDDR6
Depolama : 500 GB Samsung 860 Evo SSD / 1TB Seagate Barracuda HDD
PSU : Corsair VS450 (Gri etiket, sarı olan değil. Kronik sorunu yok.)
Bu sistemi satsam kaça satabilirim?
Ek not olarak söylemek istiyorum ki sistemin termal değerleri neredeyse mükemmel. İşlemci boşta 37-38 derece, 1 saat %100 yük altında max 60, ekran kartı boşta sabit 40, 2 saat %100 yük altında max 62 derece görüyor. SSD'yi yeni aldım ve sağlığı hala %100. Beklenileceği üzere moba ve espor odaklı fps oyunlarının hepsini full ayarlarda akıcı bir şekilde 60 fps üstü oynatıyor, AAA oyunları ile orta ayarlarda stabil 60 oynatıyor. Ekran kartı her ne kadar orta düzey olsa da eski modellerine kıyasla GDDR6 olduğu için daha güçlü, sessiz ve soğuk çalışıyor.
Sistemi satarsam elime geçen paranın üstüne ekleme yapmadan daha güçlü bir sistem alabilir miyim?
@Furkan Karagülle özellikle siz bi bakabilirseniz sevinirim hocam.
Son düzenleme: