Dun 6k ya vardi sankiSoru başlıktaki gibi ey dostlar gigabyte gtx 1660 super 8 k ya alınır mı ?
6600 daha iyi değil mi o bütçeye;Soru başlıktaki gibi ey dostlar gigabyte gtx 1660 super 8 k ya alınır mı ?
alınmaz daha iyi tercihler mevcut üstte yazılanlar gibi
O bütçeye 6600 alınır.
Gainward NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Ghost NE6166T018J9-1160L 6 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı 7.424,09 TL yerine 7.090,01 TL
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
6600 daha iyi değil mi o bütçeye;
Arkadaşlar minigg için kullanılacak ona göre öneride bulunur musunuz lütfenDun 6k ya vardi sanki
Tamam yine benzer değerleri veriyor. Aşağı yukarı 30mh civarı veriyor ve kartın güç tüketimi düşük.Arkadaşlar minigg için kullanılacak ona göre öneride bulunur musunuz lütfen
Sağol dostum amd kullandım ama sorunlu çıktı iade ettim. Ti yi demiyeceğimTamam yine benzer değerleri veriyor. Aşağı yukarı 30mh civarı veriyor ve kartın güç tüketimi düşük.
RX 6600 Non XT Mining Overview and Overclocks – 30 MH/s at 55 watts! - techsocianetwork
Awesome job yet again AMD, the AMD Radeon RX 6600 non-XT version offers an attractive hash rate for Ethereum mining when power consumption is considered at just 55 watts.techsocialnetwork.orgMesaj otomatik birleştirildi:
GTX 1660 TI Mining Overview and Overclocks - techsocianetwork
A great card, I have 5 GTX 1660 TI graphics cards, if you can pick them up at the right price they are still pretty efficient. Also with Ethereum moving to proof of stake in the future I am looking for alternatives and these cards seem to run quite well with Fluxtechsocialnetwork.org