Kanka karsılastırmalarda göre bilirsin kafa kafayalar hatta bazen rx 6500 xt öne geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 6xxx serisindeki en sorun çıkartan kart 6500xt özellikle pci 3.0da
Kanka karsılastırmalarda göre bilirsin kafa kafayalar hatta bazen rx 6500 xt öne geçiyor
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca 6xxx serisindeki en sorun çıkartan kart 6500xt özellikle pci 3.0da
Gtx 1660 ile gtx 1660 s karıstırmısım pardondostum 1650s olmasın?
hatta 1650 bile olabilir
Şu anki ekran kartı ne3400g
apu direktŞu anki ekran kartı ne
Karıstırmısımda gtx 1660 super ile gtx 1660@Beyab aynen kanka geçiyor bak 3090'a rakip hatta.
Hangi oyunları oynuyosunapu direkt
knk her türlü her şey işlemcinin dahili grafik birimiyle rdr bile oynuyordum 25 fps bandındaHangi oyunları oynuyosun
Fps oyunları oynuyosan 1660s yeterli olur veya onun parasına 2. El de alabilirsinHangi oyunları oynuyosun
knk her türlü her şey işlemcinin dahili grafik birimiyle rdr bile oynuyordum 25 fps
knk her türlü her şey işlemcinin dahili grafik birimiyle rdr bile oynuyordum 25
Bütcen neknk her türlü her şey işlemcinin dahili grafik birimiyle rdr bile oynuyordum 25 fps bandında
6600 550 W psu istiyor benim ki de tam 550 W bu çalıştırır mı kartı yani bi sıkıntı yaratır mı ?5.5-6k ya 6600 varken 1660s alınmaz
Knk olsun ayarları yükseltirsin ve işleme çözünürlüğünü yükseltir öyle oynarsın. Hem gözüne hitap edecek bir şekilde oynarsan hem de ileride sıkıntı çekmezsin upgrade falan yaparsan. 5000 TL edecek kart değil 1660sknk tek sıkıntı işlemcinin adam gibi besleyebileceği maks kart 1660S
Yok yaratmaz. 550w yeterlidir.6600 550 W psu istiyor benim ki de tam 550 W bu çalıştırır mı kartı yani bi sıkıntı yaratır mı ?
açık söylim hemen de alacağım bir şey değil bekleyeceğim de biraz daha dibe vurur belki fiyatlar seneye haziran gibi vb de bakıcam olmadı o zamana kadar idare edicek bişiler de bakıcamKnk olsun ayarları yükseltirsin ve işleme çözünürlüğünü yükseltir öyle oynarsın. Hem gözüne hitap edecek bir şekilde oynarsan hem de ileride sıkıntı çekmezsin upgrade falan yaparsan. 5000 TL edecek kart değil 1660s
ne bilim dedim aynı olması belki sıkıntı yaratır karta fazla olması gerekiyor çokda kaliteli bişey değilKnk olsun ayarları yükseltirsin ve işleme çözünürlüğünü yükseltir öyle oynarsın. Hem gözüne hitap edecek bir şekilde oynarsan hem de ileride sıkıntı çekmezsin upgrade falan yaparsan. 5000 TL edecek kart değil 1660s
Yok yaratmaz. 550w yeterlidir.