Neler Yeni

Gtx 970 ısınma problemi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Adam ultra da bf5 oynuyo en fazla 67 yi görüyo youtubeda . Ben nfs heat oynarken ultra bile olmamasına rağmen 75-80 e kadsr görüyorum . Hele ara yüzde modifiye kısmında sıcaklık otomatik uçuyo . Adamda 16 ram var bende 8 acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? . Boşta sıcaklığı 40 larda çok stabil .

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Adam ultra da bf5 oynuyo en fazla 67 yi görüyo youtubeda . Ben nfs heat oynarken ultra bile olmamasına rağmen 75-80 e kadsr görüyorum . Hele ara yüzde modifiye kısmında sıcaklık otomatik uçuyo . Adamda 16 ram var bende 8 acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? . Boşta sıcaklığı 40 larda çok stabil .
adamda extra bir fan olabilir onada bir bakın

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adamda extra bir fan olabilir onada bir bakın
Bende ki msi modeli . Adamda vram kullanımı 3700 mhz bende 2700 mhz bendede onda da kullanım %99 ama adamın sıcaklıklar daha iyi kafayı yiycem yemin ediyorum 😂 . Hatta bende kasma yapiyo drop yiyo ama o ramle alakalı büyük ihtimal

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Bende ki msi modeli . Adamda vram kullanımı 3700 mhz bende 2700 mhz bendede onda da kullanım %99 ama adamın sıcaklıklar daha iyi kafayı yiycem yemin ediyorum 😂 . Hatta bende kasma yapiyo drop yiyo ama o ramle alakalı büyük ihtimal
evet ramden dolayı olabilir

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Kart içindeki kanalların temizliği veya macunla ve kasa hava akışı sistemi iyidir ekran kartına daha az yük biniyor da olabilir

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart içindeki kanalların temizliği veya macunla ve kasa hava akışı sistemi iyidir ekran kartına daha az yük biniyor da olabilir
Valla benim kart 2017 de alınmış . Hiç açılmamış . Ram koysam üzerinde ki tümü alır mı azda olsa 🤔
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üzerine ki yükü alma açısından rahatlatır ve daha az ısınır . Fikrin nedir

Top Bottom