!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Nasıl oluyor o?Son mesajları okumuyor musun kanka ?
Günümüz oyunlar için yeterli değil.
Nasıl oluyor o?Son mesajları okumuyor musun kanka ?
Günümüz oyunlar için yeterli değil.
Güncel oyun testlerine bakarsan anlarsın.Nasıl oluyor o?
Rüyada düșünmek güzel bișiyyok pazarlıkla o kadar inmezmiş bedavaya verebilceiğini söyledi
ama bennce yine de alınmaz rtx 3050 veya 3050 ti çıkcak 2500tl civarlarına çıkcağını düşünüyorum ben hem bence daha güçlü olur hem de daha güncel olur
1650superi ,rx 580 ,gtx 1660i geçen arkadaş oyunlarda kötümüGüncel oyun testlerine bakarsan anlarsın.
Oyun kısımlarına pek karışmak istemiyorum ancak piyasa konusunda size katılıyorum. Kartı biraz araştırma imkanım oldu. Kart 1660 seviyelerinde bir kart ve günümüz piyasasında ne yazık ki RX570 bile 2.eli 3000TL üstünde satıldığını gördüm. Kart eski olduğunu inkar edemeyiz evet eski ancak şunu belirtmek istiyorum. Cyberpunk oynamayı pek düşünmüyorum. Ancak Tomb Raider ve Assassin's Creed serisini oynamayı düşünüyorum. Onların fps değerlerine baktığım zamanda (ben karttan düşük bir performans bekliyordum eski olduğu için) kart beklediğimin üstünde bir değer verdi. RTX 2060 kıyaslamalarına baktığım zaman 30-20 fps arası fark var. Ben kendi fikrimce kartı almalıyım ancak bu parçalar hakkında bilgim kısıtlı. Bu nedenle sizlere danışmak istedim.Bu arada șu güncel değil alınmaz diyenlerde biraz dűșünme problemi var bence 1. Si ülkenizde șu anda piyasada o fiyata daha iyi ekran kartı satın alamıyorsunuz.
2. Si 1660 civarında performans veriyor ki gayet yeterli gűnűmüz oyunları için bile. Yukarıda birisi cyberpunk örneği vermiș vere vere en buglu en optimizasyon özürlü oyunu örnek vermiș. Tomb raider odyssey valhalla ns bilim control vs hepsini high ayarlarda gayet rahat 60 + fps oynatabilcek bir kart. Bence o fiyata gayet iyi alınır yani. Daha iyisi mezarda
Yukarıda yazdığım mesaja bak,R5 3600+1660 Cyberpunk'da 1080p Low ayarlarda 70 fps veriyor.1650superi ,rx 580 ,gtx 1660i geçen arkadaş oyunlarda kötümü
@ErenROG arkadaşımızda gtx 970 var ve kendisi 30fpsden yüksek alıyor nasıl oluyor o?Yukarıda yazdığım mesaja bak,R5 3600+1660 Cyberpunk'da 1080p Low ayarlarda 70 fps veriyor.
980 ise 30 fps'e kadar düşüyor,ortalama 45-50 fps,güncel oyunlarda optimize edilmediği için alınmaz diyorum,güçsüz demiyorum,güncel oyunlar için alınmaz diyorum.
@ErenROG arkadaşımızda gtx 970 var ve kendisi 30fpsden yüksek alıyor nasıl oluyor o?
Araştırabilirsin dostum,zor değil.
Al,adam 10850k ile test ediyor,ona rağmen 40-45 fps arası alıyor 1080p low'da.1650superi ,rx 580 ,gtx 1660i geçen arkadaş oyunlarda kötümü
Yoksayılan listeme hoşgeldinBir dahakine boş boş gülücük atmadan önce biraz araştır,öyle at.