NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,888
geçmiş olsun, o anakart gitti
Yani anakart bizlere ömür müHocam bu giriş normalde ekran kartlarında kullanılır anakartta yeri yoktur :/
Öyle gözüküyor maalesef yüksek akım yemiş gibi duruyor çalışır durumdayken takmanız kısadevre de yaptırmıştır. Ama büyük ihtimal anakart değiştirmeniz gerekecekYani anakart bizlere ömür mü
geçmiş olsun, o anakart gitti
Anladim, peki psuyu tek başına çalıştırmayi denediğimde niye elektrik gelmiyor şuanÖyle gözüküyor maalesef yüksek akım yemiş gibi duruyor çalışır durumdayken takmanız kısadevre de yaptırmıştır. Ama büyük ihtimal anakart değiştirmeniz gerekecek
psu anakarttan tetik almıyorsa, şu yöntemle psu test et. fanlar dönerse sağlamdırPeki
Anladim, peki psuyu tek başına çalıştırmayi denediğimde niye elektrik gelmiyor şuan
Psuya çalışma işaretini veren temel bileşen anakarttır hocam. Kasanın önündeki start tuşu anakarta bağlıdır, anakart bu işareti aldıktan sonra 24 pin bağlantısı ile psuya işaret gönderip bana güç ver der. Yani anakart olmadan Psu çalışmaz durumdadır. Siz yine de araştırma yapın başkalarına da sorun. Görüşümde hata olmadığını düşünüyorum ama siz yine de emin olmak için başkalarına da sorunPeki
Anladim, peki psuyu tek başına çalıştırmayi denediğimde niye elektrik gelmiyor şuan
Öyle düşünmeyin bunlar hep tecrübedirÇok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için
Hayırlısı olsun diyelim ufak bi aptallık yüzünden pahaliya mâl olacak
Bu yöntemi şimdi denemeyi düşünüyorum tüm psularda aynıdır demi bu kısa devre olayı girislerin yeri farketmez yani demipsu anakarttan tetik almıyorsa, şu yöntemle psu test et. fanlar dönerse sağlamdır
Alıntıyı görüntüle
Hocam çok bilgili değilsiniz gibi geldi bi süre önce türk bi youtuber bu muhabbetten yüksek akımdan vefat etti teknik servisde kontrol ettirmeniz daha iyi olacaktırBu yöntemi şimdi denemeyi düşünüyorum tüm psularda aynıdır demi bu kısa devre olayı girislerin yeri farketmez yani demi
ATX standartlarında neredeyse tüm PSU'lar. Yani aynı.Bu yöntemi şimdi denemeyi düşünüyorum tüm psularda aynıdır demi bu kısa devre olayı girislerin yeri farketmez yani demi
İçini açmadığı sürece böyle bir durum olmaz. 12v 5v 3.3v var zaten.Hocam çok bilgili değilsiniz gibi geldi bi süre önce türk bi youtuber bu muhabbetten yüksek akımdan vefat etti teknik servisde kontrol ettirmeniz daha iyi olacaktır
Psu sağlammış dediğin gibi. kısa devre yaparak test ettim şimdiPsuya çalışma işaretini veren temel bileşen anakarttır hocam. Kasanın önündeki start tuşu anakarta bağlıdır, anakart bu işareti aldıktan sonra 24 pin bağlantısı ile psuya işaret gönderip bana güç ver der. Yani anakart olmadan Psu çalışmaz durumdadır. Siz yine de araştırma yapın başkalarına da sorun. Görüşümde hata olmadığını düşünüyorum ama siz yine de emin olmak için başkalarına da sorun
Geçmiş olsun. Anakartı garantiye yollasanız büyük ihtimal kendi hatanız diyeceklerdir. Keşke videolara vs. bakmadan montaj işine girmeseydiniz.Psu sağlammış dediğin gibi. kısa devre yaparak test ettim şimdi