bertoni
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 240
- İsim
- Ali Soymazoğlu
- İlgilendiği Kategoriler
- Toplama Pc , Futbol
- Discord
- bertoni#0001
geçmiş olsun Büyük ihtimal pc çöp olduBenim millattan kalma 2 kasam vardı adsm ediyim de satıyım diyodum birini yapmaya çalıştım sıkıntı yok gibi gözüktü win indiriyodum onun için onu kapattım ama psu aşırı ısınmıştı elimi yakıyordu neyse onu kapattım gitti o sonra diğerine geçiyim dedim bi düşündüm bu iyice ısındı güvenilmez patlar matlar diye içimden söyleniyorum sonra bi tedirgin oldum açmaya başladım fişlerini taktım arkadan düğmeye basıcam elime tornavida aldım uzaklaştım bastım ve BOMMM etti hemen kalktım şartele koşuyorum boyum yetmiyor geri hemen içeri koştum fişi çektim baktım zaten şartel atmış ve şuan elim ayağım titreyerek yazıyorum
Şimdi diğer sağlam olanı da açamam korkarım bunları satıp kullandığımı da satıp 2. El laptop alacaktım nasıl yaparım anca artık patlayanı parçalar satarım diğerini nasıl yapacağım açmam kesinlikle ama normal açılıyordu pc sadece win sıkıntılıydı hani şu güvenli mod başlangıç onarma felan diye soruyodu ya oraya gelmişti bu çalışır mı direk satayım mı
Psu patlayınca diğer donanımlar zarar görmüş müdür ?