Neler Yeni

Güçlü tüy dökücü önerisi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kaliteli, cilde zarar vermeyecek güçlü uğraştırmayacak bir tüy dökücü önerir misiniz? Gratis'ten alacağım.
Veet men kullanmıştım ama çok uğraştırmıştı ya da ben ilk kez kullanıyorum diye pek beceremedim. Yani Veet'i kullandığımda bir kılı alıp bir kılı bırakıyordu. Kalan kıllar için ekstra çaba gösteriyordum.

Ek soru:
Tüy dökücü kol için de uygulanır mı?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
En sagliklisi agda ile almak. Tuy dokucu vucuda hem zarar verebilir hem cabuk cikartir. Jiletle ayni etkiyi veriyor neredeyse hepsi. Buz Lazer veya normal lazere kadar para biriktir suanlik Agda ile bazi kuaforlerde aldirabilirsin.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Daha hızlı ya da daha gür çıkmasını sağlamıyor jiletle tüy dökücü, neresi hurafe olabilir başka zaten.
Daha gür yazmadım ki, daha hızlı dediğimde ağdaya göre daha hızlıydı ama cümleyi yanlış kurmuşum biraz benim hatam. Çoğu zaman zaten jiletle üstünden geçmen gerekiyor her türlü ondan ya kola jiletle girip çıkış süresine göre haftada/2 haftada bir jiletlemek lazım ya da dediğim gibi ağda veya daha ucuz ama riskli yöntem ev tipi epilasyon cihazları (çoğu zaman ağdadan daha fazla acı veriyorlar)

123kral14

80+ Silver
1695740841319.png

al geç sonra teşekkür edersin qq

Top Bottom