Yarın kz dawn gelecek bakalım ne oluyor.
haber edin hocam. Birde istanbulda mısınız siz?Benim kargoda gelecek haber ederim sizi.
Türkiye, Handed over To TARK durumunda şu an.
evde karısıyla kavga etmiştir memurForumlar siparis veren insanlara baktım çoğunluğu max %60 vergi ödemiş bize niye böyle oldu anlamadım arkadaş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam itiraz süreci hakkında bilginiz varmi uğraşmaya niyetim var
Evet şimdi mesaj geldi ARAS kargoya vermişler vergi çıkmayacak galiba.haber edin hocam. Birde istanbulda mısınız siz?
Yarın çıkacakmış dağıtıma tahmini teslimat durumu gecikti. Ankaradayım.haber edin hocam. Birde istanbulda mısınız siz?
Şimdi geldi kullandım ses kalitesi fena değil ama silikonunu çıkarttım takamadım bir daha.haber edin hocam. Birde istanbulda mısınız siz?
hayırlı olsun hocam ben almadım şahsen kulaklığı güzel gelmedi bana.Şimdi geldi kullandım ses kalitesi fena değil ama silikonunu çıkarttım takamadım bir daha.![]()
Sağolun hocam benim beklentilerimi karşıladı fena değil.hayırlı olsun hocam ben almadım şahsen kulaklığı güzel gelmedi bana.
Evet şimdi mesaj geldi ARAS kargoya vermişler vergi çıkmayacak galiba.
hocam benim ürün 2 gündür aynı yerde şöyle "Uçak varış havaalanına varır." sizinkilerin ilerleyişi nasıl oldu?Yarın çıkacakmış dağıtıma tahmini teslimat durumu gecikti. Ankaradayım.
Ondan sonra kargo terminalinde toplanacak yerel taşıyıcı teslim alacak gerisi de dağıtıma çıktı mı bitti.hocam benim ürün 2 gündür aynı yerde şöyle "Uçak varış havaalanına varır." sizinkilerin ilerleyişi nasıl oldu?
Ürünü aldım vergi de çıkmadı. Gönderen eğer ekonomik posta ile yollarsa gümrüğe takılıyor normal gönderimlerde takılma olasılığı düşük.hocam benim ürün 2 gündür aynı yerde şöyle "Uçak varış havaalanına varır." sizinkilerin ilerleyişi nasıl oldu?
ekonomik mi normal mi anlama yolu var mı hocam?Ürünü aldım vergi de çıkmadı. Gönderen eğer ekonomik posta ile yollarsa gümrüğe takılıyor normal gönderimlerde takılma olasılığı düşük.
Çoğu ekonomik çünkü gönderim ücreti ucuz oluyor diğer türlü pahalıya denk gelir.ekonomik mi normal mi anlama yolu var mı hocam?