sitede yazan takma adın tamamını kopyala yapıştır yapacaksın *** olacak şekilde.Takma ad kısmına ne yazdınız acaba? çünkü itopya sansürlüyor isimlerin bir kısmını
sitede yazan takma adın tamamını kopyala yapıştır yapacaksın *** olacak şekilde.Takma ad kısmına ne yazdınız acaba? çünkü itopya sansürlüyor isimlerin bir kısmını
Tamamdır sağolasınsitede yazan takma adın tamamını kopyala yapıştır yapacaksın *** olacak şekilde.
Farklı bir tarayıcıda veya mobilde vs denedin mi?Ben tüm gerekli bilgileri doldurup gönder dediğin vakit loading gibi olan şey dönüyo 15 dakika oldu hâlâ aynı durumda sürekli dönüyor hatada vermiyor kabulde etmiyor, o hatayı yaşayan var mı ?
1 hafta gibi bir sürede gelir para ödülü.2 Asus Monitör, klavye ve kulaklık için kayıt oluşturdum, hepsi onaylandı. Parayı alan varsa ne kadar sürede hesaba yattı yazabilir mi?
Aldığın ürünün yorumlar kısmında görebilirsinasus gaming tuf k3 aldım yorum yaptım ama yorumumu nerden görebilirim acaba yardım edebilecek varmı
Sitede kayıtlı olan isim soyisim yazdım ben. Sitede hangi isim soyisim varsa onu yazTakma ad kısmına ne yazdınız acaba? çünkü itopya sansürlüyor isimlerin bir kısmını
Telefondan denedim aynı, chrome'dan denedim gene aynı bulamadım bir türlü sebebini...Farklı bir tarayıcıda veya mobilde vs denedin mi?
1 hafta gibi bir sürede gelir para ödülü.
Aldığın ürünün yorumlar kısmında görebilirsin
hocam ben dırekt kendı adımı yazdım sorun olur musitede yazan takma adın tamamını kopyala yapıştır yapacaksın *** olacak şekilde.
bilgim yok orada yazıyor ''Incelemede kullanilan kullanici adi'' diye.hocam ben dırekt kendı adımı yazdım sorun olur mu
Bazen 3-4 gün ödül kapanıyor sonra tekrar açılıyor bayramda da tükendi yazıyordu sonra açıldı tekrar.Seçtiğiniz ödül tükendi diyor alabilen var mı şuanda acaba?
Evet öyle oldu inşallah tekrar açılır. İncelemeyi göndere basınca bitti hatası veriyor her seferinde kontrol etmek zor olacak.Bazen 3-4 gün ödül kapanıyor sonra tekrar açılıyor bayramda da tükendi yazıyordu sonra açıldı tekrar.