toma_06
80+ Silver
Dahası
şimdi yazdım itopyaya.Aldığınız siteyle iletişime geçin düzeltsinler kampanyanın süresi daha var.
şimdi yazdım itopyaya.Aldığınız siteyle iletişime geçin düzeltsinler kampanyanın süresi daha var.
Uygun olmayan ürün diyor ürün k3 ve itopyadan alınma ayrıca 2 saat önce denediğimde oluyordu şimdi neden olmuyor?Kampanya tekrardan aktif oldu arkadaşlar yapmanız gerekenler aşşağıda bulunmaktadır.
İtopya ayın ürününde kampanyaya dahil olan ürünler:
Vg278qf Monitör
Asus tuf k3 klavye
Asus Tuf Gaming h3
Rog Pugio 2 Wireless Mouse - Rog Strix Scope nx tkl Deluxe klavye - Asus tuf vg259qm monitör
Rog Chakram Core Mouse
Alıntıyı görüntüle
1-) Form u doldurmak için linkteki siteye kayıt olun. Link
2-) Geçerli ürünler sekmesinden sahip olduğunuz ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını kontrol edin.
3-) Daha sonra incelemenizi hemen gönderin e basarak form sayfasına gidin. Link
4-) Ürününüzün altında veya arkasında bulunan seri numarasını girin. Bu sayede ürün ile alakalı bilgiler otomatik olarak doldurulacaktır.
5-) Ürünü aldığınız yerin kampanyaya dahil bir platform olduğuna dikkat ettikten sonra inceleme yayımlamanız gerek.
6-) Satın aldığınız sitede yapacağınız inceleme 5 cümleden uzun olmalıdır.
7-) İnceleme yayınlandıktan sonra inceleme adresininin linkini form a yapıştırın.
8 -) Daha sonra fatura ekran görüntüsünü form a yükleyin.
9-) İncelemeyi yaptığınız tarihi ve yazarın adını doğru bir şekilde doldurun.
10-) 100 TL para ödülü veya 20$ Games Planet oyun kuponunu seçip formu gönderebilirsiniz.
11-) Para ödülü seçtiğinizde iban ve swift kodu girmeniz gerekiyor. Bankanızın kodunu internetten bulabilirsiniz.
Not: Yurtdışından alınan ürünlerde geçerli değildir.(Örn Amazon De)
Alıntıyı görüntüle
Bir önceki kampanyadan almış olduğum ödeme.
Alıntıyı görüntüle
Kampanya Bitiş Tarihi 30 Hazirandır.
3 4 güne gelir tekrar.Noldu şimdi tüm ödüller tükendi diyor inşallah tekrar gelir
5 cümleden kısa yapmışsındorArkadaşlar asus bana şöyle bir mail atmış.
-
Değerli katılımcı,
Promosyona katıldığınız için teşekkür ederiz. Başvurunuz, yorum yapılan sitenin kampanya kapsamında listelenen satıcıların dışında olması veya başlangıçta beyan edilen ve belirtilen satıcıların farklı olması sebebiyle maalesef olumsuz olarak değerlendirilmiştir.
Önceki incelemenizi düzenlemeniz mümkün değilse lütfen silerek yeni bir inceleme yayınlayın. Lütfen kurallara uygun olarak giriş yaptığınız son incelemenizin adresini ve tarihini ""incelemelerim"" bölümündeki yeniden basvuru formuna girişini yapınız:
Ne yapmam gerek ben anlayamadım tam olarak? İncelemeyi bu foruma yazdım. Ürünleri itopyadan aldım. Her şeyi de ekledim.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-rog-pugio-2-wireless-inceleme.533085/#post-5230052 Link bu. Kısa değil ?5 cümleden kısa yapmışsındor
Kral incelemeyi ürünün yorum kısmına yapmalısın itopyadan aldın ise itopyaya gir ürüne gir yorum yap sonra ürünün linkini at
Sonra da işte itopyadaki ismini filan yazcan