Neler Yeni

Günde 1-1.5 Litre İçecek Tüketmek

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Günde 1-1.5 litre içecek tüketiyorum. Genellikle Fuse Tea ve meyve suyu oluyor. Sıcak zamanı kendimi de tutamıyorum, ne yapmalıyım?

Kola,gazoz,soda gibi asitli şeylerden uzak durun ne kadar canınız istese bile kendinize hakim olun tabi için ama dozunu fazla kaçırmayın kola vesaire sağlıksız ürünler ve zarar veriyor vücudumuza onun yerine su için hiç bir zararı yok içeceksin buz gibi su ferahlayacaksın şahsen kendim 2-3 yıl içinde hiç almadım bazen ikram edilirse alıyorum 1 bardak

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Günde 1-1.5 litre içecek tüketiyorum. Genellikle Fuse Tea ve meyve suyu oluyor. Sıcak zamanı kendimi de tutamıyorum, ne yapmalıyım?
Bende de aynı olayın dondurma versiyonu var her gün dondurma yiyorum yemezsem bunaltıyo veya soğuk su içip içip duruyorum normalde bu kadar su içen birisi değilim ama yazları senelik su ihtiyacını karşılıyorum resmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Maden suyu iç bunlar bir süreden sonra sana zarar verir.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Günde 1 Litre Sade Soda İçen Ben Bunu Beğendi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben yıllardır bunu yapıyorum. Her gün muhakkak içecek bir şey içmem gerekiyor. Ya Fuse Tea alıyorum ya da Zero kola alıyorum. Her gün 1,5 lt içecek tüketiyorum. Sanırım bu bağımlılık.

En İyi Cevap
1
Şeftalili Didi Su gibi gidiyor 6 bardak falan içmek gerek yoksa boş kuyuya bir bardak su dökmüş gibi oluyor miğdem içtiğimi bile hissetmiyorum yaw

Top Bottom