Neler Yeni

günlük watt tüketimini öğrenebilirmiyim

@Abdullah Hacıgül kral umarım burdasındır ve umarım görürsün https://www.hepsiburada.com/enerji-tuketim-sarfiyat-olcer-priz-wattmetre-pm-HB000004S302 yanlış anlamadıysam rtx 3060 videosunda kullandığın alet buydu sanırsam ve bu anlık watt değerini gösteriyordu . acaba ben bu aleti bir prize taksam o bana günlük ne kadar watt harcamış onu gösterebilirmi babamın işyeri için lazımmış sürekli aynı aletler takılı olmadığından matematikle ölçüm yapamıyorum . umarım derdimi anlatabilmişimdir . yada bildiğin bçyle bir alet varsa vallahi çok memnun olurum yada başka biride yardımcı olursa ...​

seviliyorsunuz hepiniz :)cansınız​

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Merhaba Linkteki ürün ile ölçüm yapabilirsiniz evet ancak benzer paralara akıllı prizlerde anlın çekileni ve toplam kullanım sürsine göre çekilen wattı yazabilir örn. Evimde kullandığım Tp Link Hs110 eklediğim görselde görebileceğiniz gibi tüketim bilgisi gösteriyor uygulama üzerinde. Tabii alacağınız bu cihazlara ne baglayacağınızı bilin belirli amperlere kadar dayanımları var ona göre alacağınız ürünü seçin.

Ekler

• Screenshot_20210227-162805_Kasa.jpg
    Screenshot_20210227-162805_Kasa.jpg
    112.5 KB · Hit: 29
Top Bottom