Neler Yeni

Twitter Güvende değiliz 15 yaşındaki çocukların elindeki güce bakın. Rahatlığa bakın!

FDWGHivXsAA_WYg.png

FDWEChlWUAUi55u.jpeg

Herkesin datası var arkadaşlar ellerinde .Ev adreslerimiz,Telefon numaraları,araç sigortaları.Kimlik bilgilerimiz her şey. Bu bilgiler yayılmış hedef olduğunuz anda evinize kargo yollayıp duruyorlar. Her yerde ifşa ediyorlar.

Kaynak:

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bu tarz konulara pek inanmayınız. Ve kullanıcıyı, siteyi şikayet edebilirsiniz.
Konu doğru maalesef. Jahreinin twitterinden okuyabilirsiniz. Yargıya taşınıyor konu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tutturabildiğine sanmıyorum devlet sistemine sızamaz kendine hacker'ım diyen biridir..
Maalesef tutuyor. Son günlerde twitchteki olaylar nasıl oluyor sanıyorsunuz hocam.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Konu doğru maalesef. Jahreinin twitterinden okuyabilirsiniz. Yargıya taşınıyor konu.

Maalesef tutuyor. Son günlerde twitchteki olaylar nasıl oluyor sanıyorsunuz hocam.
Daha iyi olur. Maddi manevi tazminat ile bu tarz kişilere dava açabilirsiniz. Bedava para kaynağı olur.

Logithx

80+ Bronze

Twitch ayrı bir platform devlet işleri ayrı twitch ile devletin güvenlik konusunda bir tutamazsın ayrıca rapor olayını nasıl yapacak benim raporu yazmayı unuttular kırk yeri aradım raporu yazsınlar diye rapor bana yinede inandırıcı gelmedi ama böyle bir şey mümkünse o çocuğu kazanmaya baksınlar..

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Twitch ayrı bir platform devlet işleri ayrı twitch ile devletin güvenlik konusunda bir tutamazsın ayrıca rapor olayını nasıl yapacak benim raporu yazmayı unuttular kırk yeri aradım raporu yazsınlar diye rapor bana yinede inandırıcı gelmedi ama böyle bir şey mümkünse o çocuğu kazanmaya baksınlar..
Twitchte insanların tcleri adresleri ifşalanıyor bu yollarla.

Akiran

80+ Silver

Jahrein'in de aynı görsel ile paylaşım yapması bu durumu kanıtlamıyor. Sağlık Bakanlığı'nın sistemine sızarak kimseye çaktırmadan bu işi yaptıklarına gerçekten inanıyor musunuz? 500 TL de bu işler için çok küçük bir rakam.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
15 yaşındaki biri devletin sistemine nasıl erişebiliyor?
Vaktinde seçmen bilgileri sızdırılmıştı. Hâlâ da duruyor.

Jahrein'in de aynı görsel ile paylaşım yapması bu durumu kanıtlamıyor. Sağlık Bakanlığı'nın sistemine sızarak kimseye çaktırmadan bu işi yaptıklarına gerçekten inanıyor musunuz? 500 TL de bu işler için çok küçük bir rakam.
Doğru söylüyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,436
Üyeler
161,457
Son üye
Batuhankrty
Top Bottom