Neler Yeni

Güvenilir Teknik Servis

Vettel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilgehan Albayrak
Arkadaşlar merhaba MSI laptop'umun sanırım menteşelerden kaynaklı problemi oluştu durduk yere. Ekranı aşağı yukarı hareket ettirdiğimde menteşe taraflarından "çat-çat" sesler geliyor. Aynı zamanda ekranı aşağı doğru ittirdiğimde açma-kapama tuşunu kastırıyor. MSI'ın yetkili servisi "Service Point" imiş fakat yorum ve puanları baktığımda pek güvenemedim açıkçası. Fotoğraflarına baktığımda ise pek alışa geldiğimiz yetkili servisler gibi durmuyor. Teknik servis öneriniz var mıdır veya Service Point ile tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Servis pointe en son ekran kartı yollamıştım vatan aracılığı ile, ürünün chip arızası vardı ve pandemi zamanı ekran kartı kıtlığında aynı ekran kartından bulup değişim sağlamışlardı (servis kendi stoğu ile halletti vatanda yoktu). Yorumları sıkıntılı ama ben sorun yaşamadım, heleki garanti konusunda sürekli arayıp tatlı tatlı darlayan biriyimdir ona rağmen hep telefona bakıp düzgüncene durumu söylüyorlardı bir problem yaşamadım. Eğerki MSI laptobun var ise bence servis pointe vermelisin çünkü orjinal en düzgün parçayı takıp yapıcak yer orasıdır diye düşünüyorum.

Top Bottom