Neler Yeni

Yardım "Güvensiz ürün arz yasağı, toplatma ve bertaraf kararı" diye bir mail aldım

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
1 yıl önce, 22 Haziran 2022 tarihinde bir şarj aleti almıştım ve bugün böyle bir mail geldi Amazon tarafından.
1685722221222.png

Mailde belirtilen adresi de aşağıya koyuyorum

Şu anda ben bu siparişi iade edemiyorum. Açıkçası iade ile de uğraşmak istemiyorum, kendi kutusunu kaybettim büyük ihtimalle ve şu an koyup gönderebileceğim bir kutu da yok sanırım.
1685722351525.png

Direkt olarak canlı destek ile konuşsam ürünü göndermeden para iadesini yaparlar mı?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Ürünü göndermeden para iadesi yapacaklarını sanmıyorum çünkü ürün sağlıksız diye piyasadan topluyorlar.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünü göndermeden para iadesi yapacaklarını sanmıyorum çünkü ürün sağlıksız diye piyasadan topluyorlar.
Valla bir yıldır da full fişe takılı, iyi sıkıntı çıkmamış.
Bi destek ile konuşup halletmeye çalışacağım. Ürünün kutusu falan kayıp iade edemem o yüzden herhalde.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?

Merhaba, 2022 yılının haziran ayında aldığım syrox q30 model ürünüm ile ilgili toplatma kararından bahseden mailinizi aldım. Fakat elimde kutu olmadığı için ürünüm kargolanmaya ve bundan ötürü iade etmeye uygun değil. İade etmeden para iadesi almam mümkün müdür? Ürünü imha edeceğim.

Ctrl+c, ctrl+v yap desteğe yaz.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?

Merhaba, 2022 yılının haziran ayında aldığım syrox q30 model ürünüm ile ilgili toplatma kararından bahseden mailinizi aldım. Fakat elimde kutu olmadığı için ürünüm kargolanmaya ve bundan ötürü iade etmeye uygun değil. İade etmeden para iadesi almam mümkün müdür? Ürünü imha edeceğim.

Ctrl+c, ctrl+v yap desteğe yaz.
Buna benzer bir şeyler yazıp mail yolladım, canlı desteğe bağlanmıyor şu an.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arayıp bilgilendirdiler,
Arayan kişi de zaten "sizi kargo iadesiyle falan uğraştırmak istemiyorum" deyip iadeyi yaptı direkt olarak.

Amazon bir başka be.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,584
Üyeler
168,149
Son üye
ahmtens
Top Bottom