Neler Yeni

Güzel Oyun Lazım Ama Ayrıntılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Emir Turanlı
Ey Ahali! Ey Ahali!
Evdeyimve güzel oyun bulamıyorum.
Az önce hugoladan re8 i bitirdim ama böyle bişey olamaz dostum.
Adeta bi başyapıt.
Sizden tek isteğim bana şöyle bi oyun yadaoyunlar önermeniz;
Sonu hafif duygusal ve hüzünlü
Silah kullanımı ve envanter sistemi var
Fps olursa tadından yenmez ama tps de kabul
zaten hüzünlü sodan anlaşılacağı gibi hikayeli bi oyun istiyorum.
Ve bunu okuyup oyun öneren herkese teşekkürler

TALHA MURAT

80+ Silver
Güzel kardeşim oyun oynamak yerine yazılım sonra fotoshop montajerlik öğren mesleğin haline bile getirirsin para kazanırsın oyunlar sana para kazandırmıyor sonuçta sen ne demek istediğimi anlamışsındır inşallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Emir Turanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce bakmadıysan RDR2 öneririm.
Denemeye çalışırm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel kardeşim oyun oynamak yerine yazılım sonra fotoshop montajerlik öğren mesleğin haline bile getirirsin para kazanırsın oyunlar sana para kazandırmıyor sonuçta sen ne demek istediğimi anlamışsındır inşallah.
galiba bu kategorilere uygun bi oyun yok diyosun :) bu arada c# biliyorum ve yaklaşık 2 yada 3 tane oyun yaptım ama hiçbirini steam yada play store gibi platformlara çıkarmadım

TALHA MURAT

80+ Silver
Denemeye çalışırm
Mesaj otomatik birleştirildi:

galiba bu kategorilere uygun bi oyun yok diyosun :) bu arada c# biliyorum ve yaklaşık 2 yada 3 tane oyun yaptım ama hiçbirini steam yada play store gibi platformlara çıkarmadım
Bunu ilerletebilirsin gibi site yapmaya da başlayabilirsin mesela oyunların güzelse çıkartabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Emir Turanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu ilerletebilirsin gibi site yapmaya da başlayabilirsin mesela oyunların güzelse çıkartabilirsin.
açıkçası toplu bi para bulmadığım için yada buldum ama o paraya bu oyun değmez dediğim için çıkarmıyorum. Ama gerçekten uzun çalışılmış bi projem var ve üstünde çok çalışıyorum

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Neden boş yapıyorsun? Oyun tavsiyesi istemiş sen ne yazmışsın.

TALHA MURAT

80+ Silver
Neden boş yapıyorsun? Oyun tavsiyesi istemiş sen ne yazmışsın.
Bunu yazarak sen yapıyorsun çocuğa güzel fikirler veriyorum boş beleş insan olsun istemiyorum .

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Bu seni ilgilendirmiyor. Sen photoshop ile uğraşmaktan zevk alıyorsan başkası almayabilir. İsteyen istediğine para harcar. bu seni ilgilendirmez. Ayrıca oyun oynayarak da para kazanabilir. Mesela Youtuberler veya Twitch çiler.

Son düzenleme:

TALHA MURAT

80+ Silver
Bu seni ilgilendirmiyor. Sen photoshop ile uğraşmaktan zevk alıyorsan başkası almayabilir. İsteyen istediğine para harcar. bu seni ilgilendirmez.
Sadece belirttim ne boş beleş insanlar varmış şuna bak .

Top Bottom