TahaCel
80+ Platinum
Dahası
Freesync monitörde gynsc nasil acilir bilem varsa
display port ile bağlan nvidia denetim masasından aç (ekran kartın çok eski ise açamazsın)Freesync monitörde gynsc nasil acilir bilem varsa
@keremcnsz24 abe gel bakemFreesync monitörde gynsc nasil acilir bilem varsa
Masaüstünde sağ tık yapip Nvida ya tıkla önüne bir sayfa gelecek oradan bulup açılıyor ve bu arada Aoc 24g2u modeli G sync destekliyor (Display port ile bağlanti kur)Freesync monitörde gynsc nasil acilir bilem varsa
Displayportla bağlancam zaten ekran kart rtx2060sdisplay port ile bağlan nvidia denetim masasından aç (ekran kartın çok eski ise açamazsın)
Nasıl yani ama freesync yaziyor peki destekliyorsa nasil accam hiç bir bilgim yokMasaüstünde sağ tık yapip Nvida ya tıkla önüne bir sayfa gelecek oradan bulup açılıyor ve bu arada Aoc 24g2u modeli G sync destekliyor (Display port ile bağlanti kur)
tamam nvidia denetim masasından açabilrsnDisplayportla bağlancam zaten ekran kart rtx2060s
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani ama freesync yaziyor peki destekliyorsa nasil accam hiç bir bilgim yok
gysnc ayarlarındanDisplayportla bağlancam zaten ekran kart rtx2060s
Nasıl yani ama freesync yaziyor peki destekliyorsa nasil accam hiç bir bilgim yok
Freesync yaziyor ama g sync de açılabiliyor normal bir şekildeDisplayportla bağlancam zaten ekran kart rtx2060s
nvidia denetim masasından aç bu kadarDisplayportla bağlancam zaten ekran kart rtx2060s
Monitörden freesync i açtiktan sonra Nvidia denetim masasindan G sync i aktif etmen gerekOzaman sadece freesync acinca gynsc de aciliyormu otomatikmen