Neler Yeni

Hadi Ata ayrımı yapanlarla hakkında konuşalım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
Cahil Araplaşmış yobazların Atatürk e laf etmesini kaldıramıyorum adama dinsiz diyolar sizene olm dininden adamın
takmayın hocam kendi pisliklerinde boğulurlar yakında çok konuşursa kim olduğuna bakmadan gerekeni yapmak lazım

Alemdaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Görkem Türkgüven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
takmayın hocam kendi pisliklerinde boğulurlar yakında çok konuşursa kim olduğuna bakmadan gerekeni yapmak lazım
gerekeni yapmaya herzaman hazırım ama hazır olmamız lazım TTA cı bi lider lazım oda bu devirde zor Sn. Devlet Bahçeli saolsun

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
gerekeni yapmaya herzaman hazırım ama hazır olmamız lazım TTA cı bi lider lazım oda bu devirde zor Sn. Devlet Bahçeli saolsun
niye hocam siz askermisinizde bir işi yapmak içi emir bekliyorsunuz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Allah'a sövenler de Atatürk'e sövenler de geri zekalıdır.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan

Kara*

80+ Silver
Dinsiz diyenler onu ağır şekilde eleştirenler max bi odanın içinde toplanıp kendilerince uydurmuş evliya hazretlerine tapıyorlar, sonra gelsin son kasa Mercedes valla kıyak iş. Malum bu devir böyle kafaların şahlanış zamanı olduğu için bazı maddeler değiştirme yaparsalar şaşmam, nasıl olsa istedikleri buydu ve aldılar. Acıyorum şunların elinde yönetim olduğunu hatırlayınca ah abi ah...

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,845
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Cahil Araplaşmış yobazların Atatürk e laf etmesini kaldıramıyorum adama dinsiz diyolar sizene olm dininden adamın
bu zihniyet yüzünden bu ülke bu halde takmaya gerek yok seviyesizleri engelle geç bişey anlatmaya bile çalışma

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Atatürk Müslüman değil zaten bunu en Atatürkçüler bile söylüyor fakat benim anlamadığım Müslüman olunca ne oluyor Müslüman olmayınca ne oluyor :d?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dinsiz derler gavur derler olmadı kefere derler.Müslüman olmayanları her zaman dışlarlar ama sorsan din "bizim din hoşgörü dini YAW" derler.
ama ellerinde iphone var XDDD

Top Bottom