takmayın hocam kendi pisliklerinde boğulurlar yakında çok konuşursa kim olduğuna bakmadan gerekeni yapmak lazımCahil Araplaşmış yobazların Atatürk e laf etmesini kaldıramıyorum adama dinsiz diyolar sizene olm dininden adamın
gerekeni yapmaya herzaman hazırım ama hazır olmamız lazım TTA cı bi lider lazım oda bu devirde zor Sn. Devlet Bahçeli saolsuntakmayın hocam kendi pisliklerinde boğulurlar yakında çok konuşursa kim olduğuna bakmadan gerekeni yapmak lazım
niye hocam siz askermisinizde bir işi yapmak içi emir bekliyorsunuzgerekeni yapmaya herzaman hazırım ama hazır olmamız lazım TTA cı bi lider lazım oda bu devirde zor Sn. Devlet Bahçeli saolsun
her savaş tek kurşunla başlar hocamtek başıma çıkıp hiçbir etki yaratmadan sönmekten daha mantıklı
illaki etkisi olur ama tavsiye edilmez bu dediğinizne tavsiye edersin hocam suriyeli avına çıksam etkili olurmuyum =)
bu zihniyet yüzünden bu ülke bu halde takmaya gerek yok seviyesizleri engelle geç bişey anlatmaya bile çalışmaCahil Araplaşmış yobazların Atatürk e laf etmesini kaldıramıyorum adama dinsiz diyolar sizene olm dininden adamın
Atatürk Müslüman değil zaten bunu en Atatürkçüler bile söylüyor fakat benim anlamadığım Müslüman olunca ne oluyor Müslüman olmayınca ne oluyor :d?Cahil Araplaşmış yobazların Atatürk e laf etmesini kaldıramıyorum adama dinsiz diyolar sizene olm dininden adamın
dinsiz derler gavur derler olmadı kefere derler.Müslüman olmayanları her zaman dışlarlar ama sorsan din "bizim din hoşgörü dini YAW" derler.Cahil Araplaşmış yobazların Atatürk e laf etmesini kaldıramıyorum adama dinsiz diyolar sizene olm dininden adamın