HADİ SIKINTILARINIZI DERTLERİNİZİ BURAYA DÖKÜN

Senin Derdini Seviyim Diyeceksiniz Biliyorum Ama.

Evren'i Hesaba Katınca Yani Büyüklüğünü Ne Kadar İlkel Olduğumuzu Dert Ediyorum Mesafeler Çok Uzun Ama Gitmek İçin Teknoloji Yetersiz İmkan Yok.

Keşke Birkaç Bin Yıl Sonra Doğsaydım Evren'i Keşfetmek İsterdim.
😥

U-usta dersler usta...

her şey yolunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen ya anı yaşamak lazım ama sınavlar başlıyor
İşte şuan türkiyede mutsuz olan ve gelecek kaygısı olanların hatası anı yaşamamaları.
Anı yaşasınlar ya.
Gelecek gelince düşünsün belki onun işi olucak diğerllerinin aksine bilemezsin.
Aynı elma ağacını dikip sadece gelecekte ne verir diye düşünmek ama sonucunda ağacın bakımsızlıktan çürümesi gibi.

50.000 tl falan lazım gelse hepsini altcoine basardım çok zevkli ytd

Doların 9₺ olması , ailenin hâlâ iyi ki Tayyip var demesi , kıza açılamamak , geceleri uyuyamamak , gelecek kaygısı çekmek bunlar yetmez gibi 500₺ verdiğim kulaklık bozuldu mental çöküntü
knk kıza açılmak o kadar sıkıntı değil özgüven problemin yoksa

sınavım var, ama ben çalışmaya çok üşeniyorum, her gün çalışacağım diye kendime plan yapıyorum ama uyamıyorum, bi başlasam devamı gelecek ama bu aralar harbiden hiç çalışasım yok, geçen sene 1 ay hiç kafamı kaldırmadan günde 8 saat çalışmıştım bu sene olmuyor.
düşük alırsam özgürlüğüm kısıtlanır. çok can sıkıcı bir durum benim için.

EVET her şey SERBEST SIKINTILARINIZI DÖKÜN HEP BERABER BİR ÇÖZÜM BULALIM.

İYİ EĞLENCELER.
İstemiyorum,İstemiyorum okumak falan istemiyorum okuyup nolucak okuyunca para mı kazanıcaz nolucak hem zor sorun hemde ödül olmasın yok ya buna anca diktatörlük denir,gerçi zaten öyle değil mi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satacak şey kalmadı...
:(

Engelliyim sağlık sorunlarım var herkes haline şükretsin bence. Ufacık şeylerden mutlu olmaya bakın canlar her şey boş arkada gözümüz yok çünkü. Daima ileriye geleceğe bakın olasılıkları değerlendirin iyi kötü farketmez bir yerden tutunun zevk alın anı yaşayın derim.

Geri