Not: Herhangi bir maddi kazanç yoktur. Kendim öğrenirken bir gruba da yardımcı olmak adına böyle bir girişimde bulunuyorum. İyi insanım işte n'olcak
Sunucuda yapılacaklar:
DİKKAT: PDF'leri kullanırken lütfen sadece ve sadece PDF'leri kullanın. Google Çeviri gibi araçlara bulaşmayın. Bilmediğiniz kelime varsa Tureng kullanın. Ama onu da kullanmadan PDF'leri kullanırsanız daha yararlı olabilir. İngilizceyi hiç anlamadan bile İngilizce öğrenebilirsiniz.
Benim İngilizce bilgim de öyle ahım şahım değildir sizle beraber öğreneceğim.
Bir oyundaki hikayeyi anlayabilir, bir konu üzerine tartışma yapabilirim. Ama üst düzey bilimsel makaleleri okuyamayabilirim. Bazen okuyabildiklerim de oluyor.
Sunucu linki:
Sunucuda yapılacaklar:
- Haftada 3 gün reading, speaking, listening alıştırmalarının yanında sizi boğmayacak dil bilgisi (gramer) içeren PDF'ler paylaşacağım.
- Uzunluğa göre değişerek o hafta veya 2 hafta içerisinde bitirilmesi gereken bir çocuk kitabı PDF'si paylaşılacak.
- Her hafta olmasa da o haftanın cumartesi veya pazar gecesi film gecesi yapılacak. Disney+ GroupWatch kullanılması tavsiyedir. Bakarız duruma göre.
- Haftasonu seçilecek bir gün Türkçe'nin yasak olduğu sohbet oturumları düzenlenir. Ben ortaya bir konu atarım ve o konu üzerine tartışırız.
DİKKAT: PDF'leri kullanırken lütfen sadece ve sadece PDF'leri kullanın. Google Çeviri gibi araçlara bulaşmayın. Bilmediğiniz kelime varsa Tureng kullanın. Ama onu da kullanmadan PDF'leri kullanırsanız daha yararlı olabilir. İngilizceyi hiç anlamadan bile İngilizce öğrenebilirsiniz.
Benim İngilizce bilgim de öyle ahım şahım değildir sizle beraber öğreneceğim.
Bir oyundaki hikayeyi anlayabilir, bir konu üzerine tartışma yapabilirim. Ama üst düzey bilimsel makaleleri okuyamayabilirim. Bazen okuyabildiklerim de oluyor.
Sunucu linki:
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
discord.gg