M Mstfkr 80+ Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 23 7 Kasım 2023 #1 Herkese merhaba, yakın zamanda halk bankası uygulamasından nakit avans çekmiştim ve birkaç gün sonra elimde borcu ödeyecek kadar para olunca erkenden ödemek istedim ve az önce ödedim. Fakat kalan borç kısmı eksi (-) olarak gözüküyor neden acaba?
Herkese merhaba, yakın zamanda halk bankası uygulamasından nakit avans çekmiştim ve birkaç gün sonra elimde borcu ödeyecek kadar para olunca erkenden ödemek istedim ve az önce ödedim. Fakat kalan borç kısmı eksi (-) olarak gözüküyor neden acaba?
Demacia'lı Master Yi 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 1,910 Dahası Reaksiyon skoru 767 İsim Yunus 7 Kasım 2023 #2 Borcun ödeme günü gelmeden ödenince öyle gözükmesi normal bir sonraki aya devrediyor. Kısaca sonra ki borçlandırma faturasından düşülüyor o para.
Borcun ödeme günü gelmeden ödenince öyle gözükmesi normal bir sonraki aya devrediyor. Kısaca sonra ki borçlandırma faturasından düşülüyor o para.
M Mert 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,752 7 Kasım 2023 #3 Banka sana borçlu gibi düşün, çünkü aslında olan borcun henüz ödeme yükümlülüğünde değil.
M Mstfkr 80+ Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 23 7 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Mert yazmış: Banka sana borçlu gibi düşün, çünkü aslında olan borcun henüz ödeme yükümlülüğünde değil. Devamı için tıklayın... Anladım çok teşekkürler
Mert yazmış: Banka sana borçlu gibi düşün, çünkü aslında olan borcun henüz ödeme yükümlülüğünde değil. Devamı için tıklayın... Anladım çok teşekkürler