Hangi 1660 Super ekran kartı?

maybach

80+
Reaksiyon skoru
32
Sizce MSI GTX 1660 SUPER GAMING Ekran kartı mı yoksa ASUS GTX 1660 SUPER TUF GAMING Ekran kartı mı?
MSI lı sistem alırsam eğer 6.3k ya ASUSlu alırsam 5.6kya geliyor sizin tercihiniz ne olurdu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizce MSI GTX 1660 SUPER GAMING Ekran kartı mı yoksa ASUS GTX 1660 SUPER TUF GAMING Ekran kartı mı?
MSI lı sistem alırsam eğer 6.3k ya ASUSlu alırsam 5.6kya geliyor sizin tercihiniz ne olurdu?
bu arada her iki sistemde bir iki parça hariç hepsi aynı

asuslu gtx 1660 super alırım hem fiyat olarak daha uygun olduğu için

Asus al, iki kart da aynı FPS'i verecek zaten.

Sistemin linki var mı ?

Asus tercih edin arada RTX 2060 upgrade'i kadar fiyat farkı var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sola
İnventus genel olarak diğer sitelere nazaran daha pahalı bir sitedir.
gamegaraj v.s baktım bana uygun olarak en iyi elraenn geldi gamegaraj da ssd okadar iyi değildi ve aynı parçaları birebir dizince başka sitelerde pahalı geliyordu game garaj dahil, senin önerebileceğin bir site veya sistem var mı 5k lık bir bütçeye

gamegaraj v.s baktım bana uygun olarak en iyi elraenn geldi gamegaraj da ssd okadar iyi değildi ve aynı parçaları birebir dizince başka sitelerde pahalı geliyordu game garaj dahil, senin önerebileceğin bir site veya sistem var mı 5k lık bir bütçeye
Parva f/p denebilir kötü bir sistem değil, bileşenleri kaliteli.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada her iki sistemde bir iki parça hariç hepsi aynı
1660super x olsaydı al geç derdim ama ışıqsız

@KeremMm

Geri