Neler Yeni

Hangi Anakart Daha Mantıklı? MSI vs ASRock

PunkiesT

80+ Bronze
Bütçe
80000
Aşağıda verdiğim Anakartlardan hangisi fiyatına göre daha mantıklıdır? MSI ve ASRock markaları listeledim ASUS Prime B650M-A Wi-Fi Anakartımı güncelleyeceğim. Kasa Dark Maxima V30 MSI Pro modellerini çıkardım herhalde bu modeller daha iyidir. Siz olsanız hangisini alırdınız?
İşlemci = Ryzen 5 7600x
Ekran Kartı = Asus DuaL 6700XT OC

Vakando

80+

PunkiesT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu anakart, listedeki en iyi model.
Bende farkındayımda fiyat biraz daha az olsa mükemmel olurdu yaşadığım mavi ekran donma kasmalardan dolayı Anakartı değiştireceğim o yüzden MSI ve Asrock yöneldim.

PunkiesT

80+ Bronze
Teknobiyotik'te 9.499, 19 ₺'ye aldık bakalım hadi hayırlısı bakalım umarım Mavi ekran sistem kasması oyunlarda kasma sorunlarım çözülür. Uyumlu RAM bakacağım şimdi de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
nightlessx
Anakart yüzünden sistemi kasanı ilk defa duyuyorum, bence önce diğer bileşenleri bir kontrol edin.

PunkiesT

80+ Bronze
Anakart yüzünden sistemi kasanı ilk defa duyuyorum, bence önce diğer bileşenleri bir kontrol edin.
Hepsi kontrol edildi boşa zaman harcadım 1 buçuk yıldır aynı sorunla uğraşıyorum Memtest86 sonuçlarına bakarak işlemci ve Ram servisleri Sorunun Anakarttan kaynaklı olduğunu söylediler 2 kere servise gönderdiğim Anakart servisi arıza bulamadıklarından değişim yapmayı reddettiler. Bende o yüzden bir daha Asus ürünlerini almayacağım dedim.

Top Bottom