Hangi banka insaflı?

10 lira alacağım diyip alsa sorun yok, dürüst olsa o da yeter ücretsiz diyor sonra hesaptan para kesiyor şubeye gidiyorsun “ücretsiz tanımlanmamış gözüküyor” diyip geçiştiriyor. Miktarlar yüksek değil ama her gün hesapları mı kontrol edeceğim yani banka para almış mıdır diye 😀

benim için öyle değil ya deseler ki senden 10kk kesicez vadesiz hesabından durduk yere sadece kullandığın için ama hesabını hiç bloke etmeyeceğimizi garanti ediyoruz deseler benim için oky ama bu blokeler beni bıktırmıştı ya insan her hafta bloke yer mi her hafta kendi paramı kullanmaya paranoyak olmuştum gerçekten acaba atsam mı şimdi adamın odemesini sabahı mı beklesem şubeden mi atsam direkt bloke yer diye korkudan kendi paranı kullanamıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hele o pazar gunu yediğim blokeler açık bankada yok müşterinin parası bende paralarını atamıyorum şubeye gel diyor bana bankacilik hesabmdan

Enpara iyidir hocam. Müşteri hizmetleri de çok ilgili her konuda bilgilendiriyorlar ve arkadaşların dediği gibi hiçbir işlem ücreti kart aidatı almıyorlar. Umarım qnb'den ayrdıldıklarında da bozmazlar bunu. Gerçi ömür boyu diye vaad ediyorlar ama bakalım görücez. Onun dışında yıllardır yapıkredi kullanıyorum ondan da çok memnunum. Sadece kredi için faiz oranları yüksek onun dışında uygulama arayüzü olsun müşteri hizmetleri olsun word puan olsun kullanışlı ve avantajlı bana göre.
Word denen şeyden 1 lira bile kazanamamışımdır. Bir ara kullanmayı denemiştim mesela market alışverişine %20 word puan diyor katılıyorum iyiymiş diyorum alışverişimi yapıyorum puan falan gelmiyor. Neden diye sorunca da “seçili marketler” vermış onları bulmam lazımmış. Daha da bulaşmadım Word falan 😀

benim için öyle değil ya deseler ki senden 10kk kesicez vadesiz hesabından durduk yere sadece kullandığın için ama hesabını hiç bloke etmeyeceğimizi garanti ediyoruz deseler benim için oky ama bu blokeler beni bıktırmıştı ya insan her hafta bloke yer mi her hafta kendi paramı kullanmaya paranoyak olmuştum gerçekten acaba atsam mı şimdi adamın odemesini sabahı mı beklesem şubeden mi atsam direkt bloke yer diye korkudan kendi paranı kullanamıyorsun

hele o pazar gunu yediğim blokeler açık bankada yok müşterinin parası bende paralarını atamıyorum şubeye gel diyor bana bankacilik hesabmdan
Çok fazla ya da yüksek miktarda transfer yapıyorsundur diye tahmin ediyorum çünkü norman kullanırken hiç öyle bir şey yaşamadım şuana kadar.

Word denen şeyden 1 lira bile kazanamamışımdır. Bir ara kullanmayı denemiştim mesela market alışverişine %20 word puan diyor katılıyorum iyiymiş diyorum alışverişimi yapıyorum puan falan gelmiyor. Neden diye sorunca da “seçili marketler” vermış onları bulmam lazımmış. Daha da bulaşmadım Word falan 😀

Çok fazla ya da yüksek miktarda transfer yapıyorsundur diye tahmin ediyorum çünkü norman kullanırken hiç öyle bir şey yaşamadım şuana kadar.
Hocam her kampanyası avantajlı olmuyor zaten. Kovalamak gerekiyor biraz. Genellikle akaryakıt alımında ve e-ticaret alışverişlerinde ( hb, ty, n11, amazon vb.) güzel puanlar veriyor. Geçen 250tl puan aldım mesela. Böyle kovalayıp avantajlı olanlara katılıp sonra harcamak gerekiyor yoksa zaten diğerlerinin çok bir numarasi yok. 1500tl market alisverişi yap 100tl puan diyor mesela allah razı olsun ya😃

EnPara, QNB den ayrılıyor ayrı banka gibi olacak yakın zamanda.
Bu zamana kadar hep ücretsiz vaatleri vardı. Uzun zamandır kullanıyorum, herhangi bir eft/fast, hesap ücreti cart curt ödemedim.
Faturalarımı da EnPara dan yatırıyorum herhangi bir ek ücret komisyon koymuyor. Öneririm.

Ayrı banka gibi olduğunda hesap ücretleri vs. gelir mi bilemem ama zannetmiyorum geleceğini.
Getirmeyeceklerini ifade ettiler açıklama metninde hocam. Yani niye ayrılıyor onu da anlamıyorum ama fantazi mi arıyorsunuz?

Güzeldi ama kapanıyormuş o da maalesef. Ayrı banka kuracakmış.
Kapanmıyor. Devam edecek hocam. Başka bir banka olarak. Ne gerek varsa 😁

Geri