Neler Yeni

Hangi direnç bandı ağırlığını tercih etmeliyim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Olayı ben toparlayayım. Fit bir vücut için antrenman yapacağım yapacağım. Bütçemi azalttığım için direnç bantlarına yöneldim ve bu antrenmanlarla spor salonunda yaptığım hareketler neredeyse aynı. Kilosuna göre aynı etkiyi aynı zorluğu yaratması için kaç kg almam lazım.
Birde spor salonunda genel olarak göğüs,arka kol hareketlerini 30kg'da yapıyordum
25 veya 35 almalısın.
Gidip denemen en iyisi.
Bi de bundan alman iyi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aynı görüşteyim sizin tavsiyeniz nedir?
Haftada 4 gün Spor yap yağlı gıdalardan Uzak dur yeşillik ye protein tüket düzenli uykuna dikkat et tam vücut antrenmanı yap kasların çalıştığını hisset yaparken dengeli beslen

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şimdi ben senin gücünü bilmiyorum. Kesin bir şey diyemem.
Arka kol için 15 lik uygun olabilir mesela

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Şimdi ben senin gücünü bilmiyorum. Kesin bir şey diyemem.
Arka kol için 15 lik uygun olabilir mesela
Dediğim gibi spor salonunda genelde hareketleri 30kg ile yapıyorum

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Haftada 4 gün Spor yap yağlı gıdalardan Uzak dur yeşillik ye protein tüket düzenli uykuna dikkat et tam vücut antrenmanı yap kasların çalıştığını hisset yaparken dengeli beslen
Sen çok doğru yapıyorsun da zorlamıyor mu çikolata, yağlı yağlı mangal yememek vs. bilimsel diyetlerle onun da çözümü var da istersen bir bak ona.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Bütçen en fazla kaç kiloya yetiyor?
Dumbell için mi direnç bandı için mi? Genel olarak bütçeyi genişletebilirim ama dediğim gibi bütçeyi kısmak istiyorum almam gereken şeyler var şuan parayı buna harcamak istemiyorum. Güzel kaliteli parasına değecek dumbell seti olsa 500-600₺'ye alırım (bir kaç ay içinde) ama yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ECGspor malzemelerine baktım boyaları dökülüyor barlar her sıkıştırma yayı taktığında aşınıyor, ağırlıklar bara kısa geliyor kaç kglık set alırsan al dumbella 12,5 dan fazla takamıyorusn gibi gibi.... Ne bileyim insan 400₺ verince iyi bir şey bekliyor açıkçası

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sen çok doğru yapıyorsun da zorlamıyor mu çikolata, yağlı yağlı mangal yememek vs. bilimsel diyetlerle onun da çözümü var da istersen bir bak ona.
Zorlanmiyorum çünkü meyvesini alıyorsun

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Dumbell için mi direnç bandı için mi? Genel olarak bütçeyi genişletebilirim ama dediğim gibi bütçeyi kısmak istiyorum almam gereken şeyler var şuan parayı buna harcamak istemiyorum. Güzel kaliteli parasına değecek dumbell seti olsa 500-600₺'ye alırım (bir kaç ay içinde) ama yok sanırım
Vardır istersen bir araştırayım, bence Dumbell almalısın ve onunla yapabildiğin en fazla seviyeye kadar gelmelisin gücünü tüketmelisin çünkü bir çok insan program da 12 yazıyorsa 12 yapıyor 15 yazıyorsa 15 yapıyor ve bu ona yetmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zorlanmiyorum çünkü meyvesini alıyorsun
Şahsen ben antreman sonrası öncesi programına uyarak Savaş Cebeci gibi adamlar da öyle yapıyor, yine normal geliştim sana bol şans
Fotoğraflarını atar mısın?

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Vardır istersen bir araştırayım, bence Dumbell almalısın ve onunla yapabildiğin en fazla seviyeye kadar gelmelisin gücünü tüketmelisin çünkü bir çok insan program da 12 yazıyorsa 12 yapıyor 15 yazıyorsa 15 yapıyor ve bu ona yetmiyor.
Bulabilirseniz değerlendirip bir iki ay içinde alabilirim o süreçte evde kendi vücut ağırlığımla çalışırım zaten sol bileğim sakat bir ay ağırlık çalışmayı düşünmüyorum

Top Bottom