Neler Yeni

Hangi glutamini tercih etmeliyim?

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Murathan
Merhaba, glutamin alacağım ancak fiyat farkı çok fazla. Uzun süre kullanılacak ürün aslında tek seferlik bu fiyat verilir mi? Bir bakar mısınız? Biri weider kalitesi tartışılmaz ancak fiyat farkı 1200TL :) HIQ ise 349TL düşüyor ve ham madde menşei onun da Almanya.

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
Merhaba, glutamin alacağım ancak fiyat farkı çok fazla. Uzun süre kullanılacak ürün aslında tek seferlik bu fiyat verilir mi? Bir bakar mısınız? Biri weider kalitesi tartışılmaz ancak fiyat farkı 1200TL :) HIQ ise 349TL düşüyor ve ham madde menşei onun da Almanya.

Big joy bak istersen

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,109
İsim
Hakan

Glutamin almanı gerektiren bir ürün değil ki
Vegan değilsen veya sakat değilsen

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Murathan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Glutamin almanı gerektiren bir ürün değil ki
Vegan değilsen veya sakat değilsen
Glutamin toparlanma zamanını hızlandırır. Uyumadan önce büyüme hormonunu tetikler. Onarım sürecine katkı sağlar. İyi beslenilmeyen dönemlerde en iyi toparlayıcı süpplementtir. Almamızı gerektiren hiçbir takviye yok aslında. Besinlerden karşılayabiliriz yarışmaya hazırlanmıyorsak. Takviye kullanılmasındaki sebep biraz daha kolaylaştırmak.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,109
İsim
Hakan
Glutamin toparlanma zamanını hızlandırır. Uyumadan önce büyüme hormonunu tetikler. Onarım sürecine katkı sağlar. İyi beslenilmeyen dönemlerde en iyi toparlayıcı süpplementtir. Almamızı gerektiren hiçbir takviye yok aslında. Besinlerden karşılayabiliriz yarışmaya hazırlanmıyorsak. Takviye kullanılmasındaki sebep biraz daha kolaylaştırmak.
Seni iyi kandırmışlar hocam
Glutamin vücudunda en çok bulunan amino asit ve plasebo etkisi yazdıkların
Sakat veya yataklık hasta değilsen glutamin sadece amino asit miktarını artırır
Makaleleler ve araştırmalar glutamin ile bcaaların kas gelişimine olumlu etkilerininin olmadığını gösteriyor
Bunun yerine pre work out veya sitrülin alsan daha fazla fayda ve etki görürsün

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
creatin ve protein harici saçma şeylere para harcamayın

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay

glutamin tek başına almanın bir anlamı yok (IFBB pro değilsen) onun yerine bcaa ile birlikte glutamin kullanımı yeterli olur. Fazlasına gerek yok.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,109
İsim
Hakan
glutamin tek başına almanın bir anlamı yok (IFBB pro değilsen) onun yerine bcaa ile birlikte glutamin kullanımı yeterli olur. Fazlasına gerek yok.
Bcaada parasına değen bir şey değil
Yediği proteinlerde fazlasıyla bcaa var

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Bcaada parasına değen bir şey değil
Yediği proteinlerde fazlasıyla bcaa var
Senin düşüncen bu yönde olabilir, bana göre kullanılabilir bir ürün. Manıklı olan zaten sadece bcaa almak değil. Artık bir çok markada Whey içerisinde bcaa var o da iş görür, linkini attığım ürün gibi bcaa+glutamin de iş görür. Ben glutamin ile tercih ediyorum. Spor esnasında su ile karıştırıp antreman boyunca tüketiyorum. Benim gibi kullandığında antreman esnasında yaşadığın yıkımın biraz daha azaldığını hissedersin. Soft antreman yapan veya yeni başlamış birinin kesinlikle bcaa ihtiyacı yok. Bcaa temel taviye değil kesinlikle. Konu glutamin olunca boş boş glutamin yerine bari bcaa ile al dedim. Arkadaş kafasına koymuş çünkü. Yediğin besinden et veya tavuktan da bcaa alırsın ama kana karışması ve antremanda etkili olması zaman alıyor işte.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Murathan
Seni iyi kandırmışlar hocam
Glutamin vücudunda en çok bulunan amino asit ve plasebo etkisi yazdıkların
Sakat veya yataklık hasta değilsen glutamin sadece amino asit miktarını artırır
Makaleleler ve araştırmalar glutamin ile bcaaların kas gelişimine olumlu etkilerininin olmadığını gösteriyor
Bunun yerine pre work out veya sitrülin alsan daha fazla fayda ve etki görürsün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin düşüncen bu yönde olabilir, bana göre kullanılabilir bir ürün. Manıklı olan zaten sadece bcaa almak değil. Artık bir çok markada Whey içerisinde bcaa var o da iş görür, linkini attığım ürün gibi bcaa+glutamin de iş görür. Ben glutamin ile tercih ediyorum. Spor esnasında su ile karıştırıp antreman boyunca tüketiyorum. Benim gibi kullandığında antreman esnasında yaşadığın yıkımın biraz daha azaldığını hissedersin. Soft antreman yapan veya yeni başlamış birinin kesinlikle bcaa ihtiyacı yok. Bcaa temel taviye değil kesinlikle. Konu glutamin olunca boş boş glutamin yerine bari bcaa ile al dedim. Arkadaş kafasına koymuş çünkü. Yediğin besinden et veya tavuktan da bcaa alırsın ama kana karışması ve antremanda etkili olması zaman alıyor işte.
Amaç toparlandırmayı hızlandırma, beslenmeye ek.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay

Attığın makale gibi bir çok makale okudum ve hemen hemen hepsinde inceleme yapılan kişiler, yüksek eforlu antreman ve performans gösteren profesyonel sporcular. Senin attığın makele başlığında zaten profesyonel basketbol oyuncuları yazıyor. Sen de onlar gibi atıyorum 5-10 yıldır pro sporcu isen bu makaleleri kendin için dikkate alabilirsin ama değilsen orada yazanlar senin için geçerli değil. O insanların vücut eforu ve yıkım seviyeleri ile biz aynı değiliz.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,109
İsim
Hakan

Bu makale önemli değil
ISSNnin önemli
Oda gerekli görmüyor glutamşne harcayağın parayı mutfağa harca, toparlanmayı hızlandırma anlayabileceğin bir şey değiö

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
MURAT GÜLLÜ
Weider bu işin baba firmalarından maddi durumun iyiyse onu al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom