Neler Yeni

Hangi glutamini tercih etmeliyim?

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,109
İsim
Hakan
Senin düşüncen bu yönde olabilir, bana göre kullanılabilir bir ürün. Manıklı olan zaten sadece bcaa almak değil. Artık bir çok markada Whey içerisinde bcaa var o da iş görür, linkini attığım ürün gibi bcaa+glutamin de iş görür. Ben glutamin ile tercih ediyorum. Spor esnasında su ile karıştırıp antreman boyunca tüketiyorum. Benim gibi kullandığında antreman esnasında yaşadığın yıkımın biraz daha azaldığını hissedersin. Soft antreman yapan veya yeni başlamış birinin kesinlikle bcaa ihtiyacı yok. Bcaa temel taviye değil kesinlikle. Konu glutamin olunca boş boş glutamin yerine bari bcaa ile al dedim. Arkadaş kafasına koymuş çünkü. Yediğin besinden et veya tavuktan da bcaa alırsın ama kana karışması ve antremanda etkili olması zaman alıyor işte.
Plasebo, ben bana gore degil meta analiz ve ıssn makalelerine göre yorum yapıyorum
Bcaa= çöp Aminoasit takviyeleri arasında illa biri alınacaksa eaa cok daha iyi

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,109
İsim
Hakan
Glutamin de mi çöp?
Paranıza değecek ürünler değiller
Bunun yerine protein tozu veya yediğin protine yatırsan paranu cok daha fazla glutamin alacaksın zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla bir aminoasit almak istiyorsan sitrülin malat alabilirsi

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Murathan
Paranıza değecek ürünler değiller
Bunun yerine protein tozu veya yediğin protine yatırsan paranu cok daha fazla glutamin alacaksın zaten

İlla bir aminoasit almak istiyorsan sitrülin malat alabilirsi
sitrülin malat ve aol kullanıyorum. Şimdi bunların servisi 50 oluyor. Antrenman sonrası iyi geliyordu az beslendiğim günler kullanıyordum. Tekrar iyi bir marka almak istedim. Yumurta akı tozu da düşündüm. Whey içtiğimde çok yoruyor beni. Karaciğer değerlerim hemen yükseliyor. Gilbert olduğu için.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Plasebo, ben bana gore degil meta analiz ve ıssn makalelerine göre yorum yapıyorum
Bcaa= çöp Aminoasit takviyeleri arasında illa biri alınacaksa eaa cok daha iyi

Dediğim gibi sana göre çöp olabilir, bana göre olmayabilir. bir iki ortalama vücutlu youtuberin çöp dediği videoda bulursun. Aynı zamanda ortalama üstü insanların da kullanıp tavsiye ettiği videolarda bulursun. Video atmakla olmuyor işte.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Glutamin toparlanma zamanını hızlandırır. Uyumadan önce büyüme hormonunu tetikler. Onarım sürecine katkı sağlar. İyi beslenilmeyen dönemlerde en iyi toparlayıcı süpplementtir. Almamızı gerektiren hiçbir takviye yok aslında. Besinlerden karşılayabiliriz yarışmaya hazırlanmıyorsak. Takviye kullanılmasındaki sebep biraz daha kolaylaştırmak.
Kanka yanlış anlamada arnold mısın senin kasların o kadar büyük hasar almıyor ki hızlandırman gereksin. Tamamen pazar payı için olan bir ürün. O parayla git et al daha çok faydası olur emin ol.

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
İntra workout tamamen saçmalık. Antremandan 2 saat önce ve antrenman sırasında yemeği kesmelisin.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Murathan
Kanka yanlış anlamada arnold mısın senin kasların o kadar büyük hasar almıyor ki hızlandırman gereksin. Tamamen pazar payı için olan bir ürün. O parayla git et al daha çok faydası olur emin ol.
Onun yerine yulaf bal fıstık ezmesi pirinç unu alıp gainer yapsam daha mı mantıklı o halde?

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,109
İsim
Hakan
Dediğim gibi sana göre çöp olabilir, bana göre olmayabilir. bir iki ortalama vücutlu youtuberin çöp dediği videoda bulursun. Aynı zamanda ortalama üstü insanların da kullanıp tavsiye ettiği videolarda bulursun. Video atmakla olmuyor işte.
Makale belirtmiyor ağırsağlam normalde belirtir
BANA GÖRE değil makalelele bilime göre anlama sorunun mu var senin
Ortalama dediğin adamlar diyetetik hakkında daha fazla bilgisi olan insanlar
ISSN ve geniş çaplı meta analizler gösteyor ki bcaa para israfı

sitrülin malat ve aol kullanıyorum. Şimdi bunların servisi 50 oluyor. Antrenman sonrası iyi geliyordu az beslendiğim günler kullanıyordum. Tekrar iyi bir marka almak istedim. Yumurta akı tozu da düşündüm. Whey içtiğimde çok yoruyor beni. Karaciğer değerlerim hemen yükseliyor. Gilbert olduğu için.
Sitrülin anteeman öncesi kullanmıyor muzun

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Onun yerine yulaf bal fıstık ezmesi pirinç unu alıp gainer yapsam daha mı mantıklı o halde?
Aynen öyle boşa şuna para dökme yazık günah. Gainer satında alabilirsin çoğu gainer içinde zaten glutamin,bcaa vs de oluyor.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
100kg bench atamıyor daha sporcuların %85 i bcaa glutaminden medet umuyor creatin protein harici hiç bişey kullanmadım 3 yılımdayım 150kg bench atıyorum

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Makale belirtmiyor ağırsağlam normalde belirtir
BANA GÖRE değil makalelele bilime göre anlama sorunun mu var senin
Ortalama dediğin adamlar diyetetik hakkında daha fazla bilgisi olan insanlar
ISSN ve geniş çaplı meta analizler gösteyor ki bcaa para israfı

Sitrülin anteeman öncesi kullanmıyor muzun
Sen makale mi attın buraya çok bilmiş, anlama sorunun mu var ? Sen direkt çöp para israfı yazdın geçtin. Sonra bir youtuber videosu attın. İşe yaramıyor demedim senin gibi yapılan araştırma çalışma ve KULLANICI deneyimleri ile bcaa nın antremana katkısının olduğunu kas toparlanmasına etkisi olduğu BİLİMSEL olarak kantılanmıştır. En temel ihtiyaç olmadığını, olmasa da olur yazdığım halde, anlamama sorunun olduğunu görüyorum, ben savunuyormuşum gibi boş boş konuşmuşsun. Seninle zaman kaybetmeye değmez. Youtubeden öğren sen makale senin neyine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,978
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom