Neler Yeni

Hangi İngilizce kursuna gidiyorsunuz? Ayrıntılarla kurslara bakıyoruz.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Tekin Ayber
Hangi İngilizce kursu daha iyi, hangisinde hangi kitaplar okutulmakta veya hangisinde hangi hoca ders vermekte..?

İngilizce kurslarını özel, özerk, kamu demeden değerlendiriyoruz. Özellikle kurslara gidenlerden, henüz kursa başlamamış veya kursa yazılmayı düşünenlere rehber olabilecek bir konu olması dileğiyle...

İsmek, izmek, busmek veya özel hangi kursa gidiyorsanız veya daha önce gittiyseniz değerlendirmelerinizi eksik etmeyiniz. :)

Herkese başarılar...

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Ben YouTube üzerinden hocalardan dinleyip başka sitelerden sorular çözüyorum. Onun dışında udemy var uygun fiyattan kursları mevcut her alanda.

TahinPekmez

80+ Silver
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Bu hocayı baştan sona derslerini izledim kursa gitmiş kadar oldum

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz yüz yüze eğitim ile ilgili kurs ve okul programları için konuyu açtık, bir rehber konusu olsun dedik.. lagaluga veya youtube konusu olmasın istiyoruz...

TahinPekmez

80+ Silver
Biz yüz yüze eğitim ile ilgili kurs ve okul programları için konuyu açtık, bir rehber konusu olsun dedik.. lagaluga veya youtube konusu olmasın istiyoruz...
ben lingusta kullanıyorum, oldu mu yorum istediğin gibi mi

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2024 Eylül ayıyla beraber kurslar da başlıyor yine keza üniversiteler de açılacak... İngilizce yabancı dil kitapları önerileriniz ve dijital kitaplarınızı tavsiye niteliğinde konuda ayrıntılarıyla tanıtabilir aynı zamanda faydaları kadarıyla kendinizden de bahsedebilirsiniz. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,215
Üyeler
160,049
Son üye
lowrnsss
Top Bottom