Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısını kullanmalıyım ?

EyüpA.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eyüp Aykaç
Arkadaşlar 3 aydır boş port bekliyordum ve sonunda geldi. Aylık en fazla 100 TL verebilirim. Altyapım 70 download 8 upload destekliyor. TurkNet'i düşünüyorum, ben daha önce sorun yaşayanı pek görmedim. Sizce hangi sağlayıcıyı kullanmalıyım?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Arkadaşlar 3 aydır boş port bekliyordum ve sonunda geldi. Aylık en fazla 100 TL verebilirim. Altyapım 70 download 8 upload destekliyor. TurkNet'i düşünüyorum, ben daha önce sorun yaşayanı pek görmedim. Sizce hangi sağlayıcıyı kullanmalıyım?
Ben türknet kullanıyorum memnunum yaklaşık 1.5 yıl oldu hiç sıkıntı yaşamadım.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben TürkNetliyim iki gündür müşteri numaramı bulamıyorum, müşteri hizmetleri yok Upload düştü önerim değildir

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe_

EyüpA.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eyüp Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben TürkNetliyim iki gündür müşteri numaramı bulamıyorum, müşteri hizmetleri yok Upload düştü önerim değildir
Daha önce vdsl kullandınız mı farklı bir markada ? Genellikle altyapı kaynaklı oluyor sorunlar.

PixDraw

80+ Bronze
Bunun ile ilgili bir önerim var bulunduğun şehir ve bölgedeki tanıdık arkadaş komşu vs. varsa başta onlara sor sonra abonelik yap. Mesela bizim semtte Superonline epey iyi Turknet ve diğer sağlayıcılar epey sıkıntılı

EyüpA.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eyüp Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun ile ilgili bir önerim var bulunduğun şehir ve bölgedeki tanıdık arkadaş komşu vs. varsa başta onlara sor sonra abonelik yap. Mesela bizim semtte Superonline epey iyi Turknet ve diğer sağlayıcılar epey sıkıntılı
Hocam bilmiyorum onu ama bizim buralardaki çoğu kişi vdsl kullanıyor o yüzden portlar dolu. Daha önce burada VDSL de kullandım ve 2 yılda 1 kere bile internet gitmedi.

ZhaoRcun

80+ Bronze
türk net kulanıyorum geçtim sanki hayatım değişti mükemmel bişi100 e 12 alıyorum

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Millenicom kullanıyorum memnunum, öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,756
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom