Arkadaşlar 3 aydır boş port bekliyordum ve sonunda geldi. Aylık en fazla 100 TL verebilirim. Altyapım 70 download 8 upload destekliyor. TurkNet'i düşünüyorum, ben daha önce sorun yaşayanı pek görmedim. Sizce hangi sağlayıcıyı kullanmalıyım?
Ben türknet kullanıyorum memnunum yaklaşık 1.5 yıl oldu hiç sıkıntı yaşamadım.Arkadaşlar 3 aydır boş port bekliyordum ve sonunda geldi. Aylık en fazla 100 TL verebilirim. Altyapım 70 download 8 upload destekliyor. TurkNet'i düşünüyorum, ben daha önce sorun yaşayanı pek görmedim. Sizce hangi sağlayıcıyı kullanmalıyım?
Daha önce vdsl kullandınız mı farklı bir markada ? Genellikle altyapı kaynaklı oluyor sorunlar.Ben TürkNetliyim iki gündür müşteri numaramı bulamıyorum, müşteri hizmetleri yok Upload düştü önerim değildir
Hocam bilmiyorum onu ama bizim buralardaki çoğu kişi vdsl kullanıyor o yüzden portlar dolu. Daha önce burada VDSL de kullandım ve 2 yılda 1 kere bile internet gitmedi.Bunun ile ilgili bir önerim var bulunduğun şehir ve bölgedeki tanıdık arkadaş komşu vs. varsa başta onlara sor sonra abonelik yap. Mesela bizim semtte Superonline epey iyi Turknet ve diğer sağlayıcılar epey sıkıntılı
Fiber kullanıyorum benDaha önce vdsl kullandınız mı farklı bir markada ? Genellikle altyapı kaynaklı oluyor sorunlar.
Hocam fiber ile ilgili pek fikrim yok zaten altyapım VDSL destekliyor.Fiber kullanıyorum ben
Milleni.comHocam fiber ile ilgili pek fikrim yok zaten altyapım VDSL destekliyor.