Neler Yeni

Hangi internet Sağlayıcısını Önerirsiniz?

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
şimdi türknete geçmeyi düşünüyorum ilk ay ücretsiz 82mps dowland destekliyor ama çok kesiliyormuş doğrumu ve bana önerebilceğiniz oporetörleri bekliyorum bütçem max 200 tl + olarak upload benim için önemli onu arttırabilirmiyim

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
Süperonline dan kablonet e geçtim. Modem mevcut ise deneme yanılma yoluyla tahahhütsüz denemeni tavsiye ederim. Vdsl ise alt yapı upload maximum 8 10 arası veriliyor.

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Süperonline dan kablonet e geçtim. Modem mevcut ise deneme yanılma yoluyla tahahhütsüz denemeni tavsiye ederim. Vdsl ise alt yapı upload maximum 8 10 arası veriliyor.
süper online 35 mb dowland 5.5 upload kullanıyorum şu an 2 ay kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

vdsl2 altyapı

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Kocaelide evimde 2 seneyi aşkındır Millenicom kullanıcısıydım daha 1 kere müşteri hizmetlerini aradığımı bilmem. Mükemmel bir deneyimdi benim için. Üniversite için memleketime geldim ve ilk aradığım internet sağlayıcısı Milleni oldu. Hala tek kelimeyle muhteşem bir internet sağlayıcısı 1 kere üzmedi beni.
Yarın X bir yere taşınsam önce Milleni altyapısı ararım.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Millenicom öneririm. superonline lanetinden geçtim, 100mbps paketini aldım 125tlye memnunum aradıktan sonraki gün gelip kurulumu yaptılar o çok hoşuma gitti

Turknet yeni fiyatlandırmaları içler acısı

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
türknet bu şekilde

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    35.5 KB · Hit: 17

Laghtough

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Doğan Uysal
Adsl olunca nasıl oluyor bende türknet bağlatmayı düşünüyorumda adsl varmış sanırım burda

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
süper online 35 mb dowland 5.5 upload kullanıyorum şu an 2 ay kaldı

vdsl2 altyapı
Süperonline pahalı geldiyse iptal ettiricem de hizmeti donduruyorlar sonra genel müdürlükten arıyorlar şu fıyata kabul edermisiniz diye. Memnunsan hiç kımıldama

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Millenicom öneririm. superonline lanetinden geçtim, 100mbps paketini aldım 125tlye memnunum aradıktan sonraki gün gelip kurulumu yaptılar o çok hoşuma gitti
ama benim max 84 destekliyor 100 verdikleri için kopmalar gerçekleşebiliyormış

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
ama benim max 84 destekliyor 100 verdikleri için kopmalar gerçekleşebiliyormış
Benımkıde 85 desteklıyor 100 aldım 85 mbps kullanıyorum. kopma falan olmuyor

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Süperonline pahalı geldiyse iptal ettiricem de hizmeti donduruyorlar sonra genel müdürlükten arıyorlar şu fıyata kabul edermisiniz diye. Memnunsan hiç kımıldama
çok düşük hız abi şimdi 70 80 alabilcekken 35 alırım dediğin mantıklı ama yetmiyor be usta

Benımkıde 85 desteklıyor 100 aldım 85 mbps kullanıyorum. kopma falan olmuyor
aklımda bulunsun fiyat uygun hemde

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Fiyat indirimini bırak demediğini bırakmadılar bize. 24mbps internete 200-250 tl istediler bildiğin direkt arayıp iptal ettirdim parasını ödediğim modemi elimden aldılar zorla

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Fiyat indirimini bırak demediğini bırakmadılar bize. 24mbps internete 200-250 TL istediler bildiğin direkt arayıp iptal ettirdim parasını ödediğim modemi elimden aldılar zorla
evet evet bizide aradılar tabletli kampanya var diye reederin kötü bi tabletini verip aylık 300 tl istiyolar ilk 6 ay 250 tl 35 mb int için

Turknet yeni fiyatlandırmaları içler acısı
peki modem veriyolarmı vdsl2 modem sıkıntım varda süper online alcak geriyer

Top Bottom