Neler Yeni

Hangi İPhoneu almaliyim?

Ghostx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mustafa
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 12 13 yıldır Android kullanıyorum ve artık sıkıldım, iPhonea geçmeye karar verdim aklımdaki modeller;
İPhone 13 35K civarında
iPhone 14 42K civarında
İPhone 15 50K civarında
sizce tercihim ne olmalı, bir diğer düşüncem yurt dışı İphone 16 Pro ancak tam emin değilim..

Burikk38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Yiğit Yıldız
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 12 13 yıldır Android kullanıyorum ve artık sıkıldım, iPhonea geçmeye karar verdim aklımdaki modeller;
İPhone 13 35K civarında
iPhone 14 42K civarında
İPhone 15 50K civarında
sizce tercihim ne olmalı, bir diğer düşüncem yurt dışı İphone 16 Pro ancak tam emin değilim..
13 ile 14 arasında neredeyse hiçbir fark yok. Tüm özellikleri aynı tek fark 14 bir güncelleme fazla alıcak. Yani 13 ile 14 arasındaki fiyat farkının çok olmadı nedeniyle 13 daha mantıklı. Ya da ikisiylede uğraşamam dersen 15 al. Ama sakın yurtdışı telefona bulaşma.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ali Tarık
60hz görünce gülesim geliyor

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
İPhone 13 35K civarında
iPhone 14 42K civarında
İPhone 15 50K civarında
13 ile 14 arasındaki overpaye değmez 15 ideal gibi duruyor bu tercihler arasında

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Akif Erdem
YD telefon 8 ay kullanılıyor sanırım alır kullanır yılbaşında tekrar 8 ay yenileniyor diye biliyorum. Ben kendim 13 kullanıyorum Tr alacaksanız 13 en fp olanı fakat 60hz işi kötü biraz. Ben olsam 8 ay 16 pro kullanırdım 4 ay eski telefonu falan kullanırdım. Param olunca açtırırdım,tabi tr fiyatı ediyor zaten nerdeyse :) Ancak garantisi olsun daha rahat satayım falan diyorsanız TR cihazı alın.

timelytie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
M
İPhone 13 35K civarında
iPhone 14 42K civarında
İPhone 15 50K civarında
doğu tarafına yakın bir yerde yaşıyorsanız kendiniz gidip alma şartıyla veya 0 olduğundan garanti emin olduğunuz bir yer var ise tavsiyem gidip yd cihazı almanız ikinci ele bulaşmanizi tavsiye etmem .iPhone 13ü geçen akrabalar 10k civarı birşeye getirelim sana dediler fakat ihtiyacım yoktu.8ay kullanılıyor ha 4 ay ne yapayım dersem 2 tane iPhone 13 al 16 ay kullanabilirsin zaten her telefonun hakları sene basinda yenilecegi için bu şekilde hiç kapanmadan kullanabilirsin

Ghostx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
doğu tarafına yakın bir yerde yaşıyorsanız kendiniz gidip alma şartıyla veya 0 olduğundan garanti emin olduğunuz bir yer var ise tavsiyem gidip yd cihazı almanız ikinci ele bulaşmanizi tavsiye etmem .iPhone 13ü geçen akrabalar 10k civarı birşeye getirelim sana dediler fakat ihtiyacım yoktu.8ay kullanılıyor ha 4 ay ne yapayım dersem 2 tane iPhone 13 al 16 ay kullanabilirsin zaten her telefonun hakları sene basinda yenilecegi için bu şekilde hiç kapanmadan kullanabilirsin
İstanbul da yaşıyorum hocam öyle bir imkanım yok malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el telefon baktım ancak pek temiz bulamadım, 16 pro yurtdışı veya tr düz 15 arasında kaldım

zyraxone

80+ Bronze
60hz görünce gülesim geliyor
İlk defa 60hz kullanan iosta fark etmez. Ben 120 hz ios animasypnlarındna sonra 60 görünce direkt çöp diyorum. Zaten animasyonlar yavaş 60hz olunca buram buram bi yavaş bi kasma hissi oluşturuyor. Ama dediğim gibi ilk defa 60hz ios deneyimleyen biri için akıcı gelir.

Ghostx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk defa 60hz kullanan iosta fark etmez. Ben 120 hz ios animasypnlarındna sonra 60 görünce direkt çöp diyorum. Zaten animasyonlar yavaş 60hz olunca buram buram bi yavaş bi kasma hissi oluşturuyor. Ama dediğim gibi ilk defa 60hz ios deneyimleyen biri için akıcı gelir.
şuan 120hz redmi note 11 pro kullanıyorum ama arkadaşlarin iPhone 13ü 14ü elime alınca aşırı bi fark hissedemiyorum, arayüz çok akıcı

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
YILDIRIM
İstanbul da yaşıyorum hocam öyle bir imkanım yok malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el telefon baktım ancak pek temiz bulamadım, 16 pro yurtdışı veya tr düz 15 arasında kaldım
Bende yaklaşık 1 aydır aynı konu üzerine düşünüyorum 14 senedir android kullanıyorum androidde üst modellerde kullandım ama artık herşeyi aynı geliyor o yüzden ıphone geçmeye karar verdim. İlk başta düz 15 alıcaktım ama android kullanmış biri olarak sarjı üzer dediler o yüzden 15 pro ya karar vermiştim ikinci elde temizleri 60 63 lere bulunuyor ama son karar olarak 16 pro ya karar verdim ama 15 pro alsamda üzmezdi muhtemelen beni.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yağmur
İPhone 13 35K civarında
iPhone 14 42K civarında
İPhone 15 50K civarında
İphone alma bence ama eğer alcaksan 13 altı alma 15 ve 16 almanı öneririm her işi görürler oyunda da kamera da iş için fln gayet güzel gider 15 16 almanı tavsiye ederim ama iPhone dışı telefonlara da bakabilirsin <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
alabildiğin en yenisini almaya çalış mümkünse en en kötü ihtimal 14'ü al. 13'e bulaşma ramı daha düşük

zyraxone

80+ Bronze
şuan 120hz redmi note 11 pro kullanıyorum ama arkadaşlarin iPhone 13ü 14ü elime alınca aşırı bi fark hissedemiyorum, arayüz çok akıcı
Tamamda sizin kullandığınız ile ios bir mi? Değil 120hz iostan sonra bana göre 60 aşırı rezalet. Ama dediğim gibi zaten 120hz kullanmadığınız için 60hz sizi etkilemeyecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,771
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom